Stadionul, pe jumătate demolat. Noua arenă, de 5 stele

Demolarea stadionului din Târgu Jiu a intrat în linie dreaptă. Peluza de la Sala Sporturilor a fost complet demolată, iar scaunele din stadion au fost demontate pe aproximativ trei sferturi din stadion încă de la finalul săptămânii trecute. Totul pentru a face loc unei noi arene, de milioane de euro.

Clubul din Târgu Jiu a postat pe pagina oficială de Facebook mai multe imagini cu stadiul din acest moment al lucrărilor de demolare. O peluză a fost deja pusă la pământ. Cea mai dificilă parte va fi însă demolarea nocturnei, care trebuie să rămână funcţională, pentru a fi vândută altor cluburi. Deocamdată nu s-a arătat nimeni interesat să o cumpere, dar Primăria Târgu Jiu face licitaţii în fiecare săptămână.

Noul stadion din Târgu Jiu va fi cu adevărat spectaculos, aşa cum sunt şi noile arene din Bucureşti, Cluj şi Ploieşti. Pandurii, care în acest sezon îşi dispută meciurile de acasă la Severin, va avea parte de o arenă ultra-modernă, cu toate facilităţile de care are nevoie o astfel de construcţie.

Noul stadion din Târgu Jiu va avea o capacitate de 12.400 de locuri, ce va costa 21,8 milioane de euro. Finanţarea este asigurata din bani publici, în urma unei decizii a Guvernului României. Se asteapta ca noul stadion sa fie gata la finalul anului următor. Vechiul stadion avea nouă mii de locuri şi va fi demolat integral până la finalul lunii august.

Vizualizări: 136

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: