Mihai Roman îi dedică victoria portarului Mingote

Pandurii Târgu Jiu a învins pe teren propriu, pe Stadionul Municipal din Severin, cu scorul de 3-0 (2-0), echipa CSMS Iaşi. Cu 7 puncte, Pandurii a urcat înaintea meciurilor de duminică şi luni pe locul al treilea în clasament.

Golurile au fost marcate de Mihai Roman în minutele 20 şi 37 şi Hora, care a stabilit scorul final cu un şut de la aproximativ 11 metri,  în minutul 55. Tehnicianul pandurilor, Edi Iordănescu, şi-a felicitat jucătorii pentru cele „trei puncte mari“ sub ochii celor o mie de spectatori de pe stadionul din Severin.

A fost şi un schimb de replici între Iordănescu şi antrenorul ieşenilor, Nicolo Napoli. Antrenorul de la CSMS Iaşi a declarat despre gorjeni că: "Ei vorbesc de ajungere în playoff, eu cred că nu e echipă care poate ajunge în playoff". Edi Iordănescu i-a răspuns că: "Anul trecut am bătut de o manieră categorică, 5-2, acum la fel, 3-0, şi sper ca și în viitor să-i batem tot așa și dânsul să rămână cu aceleaşi opinii".

Mihai Roman a avut un meci bun, marcând două goluri şi anunţându-şi „candidatura“ la titlul de golgheter al Ligii I. În sezonul trecut a fost al doilea cu 16 goluri înscrise, pe primul loc fiind Gregoy Tade cu 18 goluri. "Dedic golurile familiei mele, mamei şi tatălui meu, nepotului prezent la meci. Sunt foarte fericit pentru că am marcat azi. Am avut ceva emoţii la penalty. Îi dedicăm şi lui Mingote victoria pentru că duminică e ziua lui. Sper să marchez mai mult decât anul trecut. Ţintesc sus şi îmi propun să devin golgheter, dar primordial e să câştigăm meciul", a spus Roman la Digi Sport.

Vizualizări: 150

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: