Eugen Pîrvulescu se întoarce la CS Pandurii

Eugen Pîrvulescu, primul preşedinte de club suspendat de acţionari în urma unei acuzaţii de blat, revine la serviciu, la CS Pandurii. Acuzaţiile de blat nu au fost dovedite, iar cele trei luni de suspendare expiră miercuri, 29 iulie.

Pe 28 aprilie, acţionarii de la CS Pandurii au decis revocarea lui Eugen Pîrvulescu din funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie şi suspendarea contractului individual de muncă deoarece îl suspectau de trucarea unui meci. Dovezile puse în hotărâre erau patru titluri din presă, în care se vorbea de un posibil blat la partida Pandurii-U Cluj.

Clubul Pandurii a spus că are nevoie de trei luni pentru a face o anchetă internă, însă nici până acum nu au dovedit blatul, susţine Eugen Pîrvulescu. Astfel, pe 30 iulie va reveni la locul de muncă. Între timp atribuţiile sale au fost preluate de Narcis Răducan, noul preşedinte al clubului. „Am contract de muncă, trebuie să mă prezint la serviciu. Trebuie să-mi trimită ceva cu trucarea meciului, a fost trucat sau nu“, a spus acesta.

Ion Călinoiu, acţionar la CS Pandurii prin funcţia de preşedinte la Consiliul Judeţean, a declarat că Pîrvulescu nu va mai lucra la Pandurii. Eugen Pîrvulescu pare dispus să negocieze cu acţionarii condiţiile rezilierii contractului. „Eu am vrut şi când am fost la Târgu Jiu să ne aşezăm la masă, să discutăm, dar nu m-au băgat în seamă. Eu sunt de acord, dacă dânşii propun, să vedem în ce condiţii, să ne aşezăm la masă. Şi în acelaşi timp ei trebuie să facă un răspuns pentru că s-a spus că e o anchetă internă pentru trucarea partidei cu U Cluj. Trebuie să dea un răspuns: a fost sau nu. Trebuie să mă repună în drepturi şi vedem după aceea. Că reziliem e altceva“, a spus Pîrvulescu.

Pe de altă parte scandalul privind blatul şi suspendarea i-au prejudiciat imaginea, susţine Pîrvulescu. Fiind sub contract cu Pandurii, chiar dacă era suspendat, Pîrvulescu nu a putut nici să-şi caute alt club.  „Nu-mi doresc să-i încurc în drumul lor spre performanţă, vor să facă performanţă. Oricum eu nu fac nicio mişcare fără avocat“, a mai spus fostul preşedinte al Pandurii.

Vizualizări: 175

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: