Pandurii renunţă la cel mai productiv atacant

Grigoraş i-a spus adio lui Bogdan Apostu, deşi acesta a fost cel mai eficient atacant al pandurilor în ultimul sezon. Practic, prin golurile sale, vârful de 29 de ani le-a adus gorjenilor puncte în momente critice!

Dragoste cu de-a sila nu se poate! Apostu pleacă după doar un sezon la Pandurii după ce a fost lăsat rezervă în retur. Grigoraş i-a folosit în atac pe Stromajer şi Lemnaru care au marcat de 7 ori în această primăvară şi au pus umărul la salvarea echipei de la retrogradare.

Regretă că pleacă

Anunţat pe lista jucătorilor care vor pleca de la Pandurii alături de Popete, Neagu sau Hidişan, Apostu regretă despărţirea. Cele 4 goluri marcate în acest sezon de atacantul de 29 de ani nu au fost suficiente să-l convingă pe Grigoraş că merită să rămână. În retur, Apostu a fost în umbra cuplului Lemnaru – Stromajer. „Îmi pare rău că mă despart de Pandurii fiindcă m-am ataşat foarte tare de tot ceea ce înseamnă această echipă însă asta e viaţa. Fotbalul merge înainte şi fără Bogdan Apostu şi fără Pandurii şi trebuie să mergem pe drumul nostru fiecare. Alături de UTA Arad, este echipa de care m-am ataşat cel mai mult în cariera mea de fotbalist şi asta chiar dacă am evoluat doar un an la Târgu Jiu” spune Apostu.

Eficienţă maximă pentru Apostu

Apostu e convins că şi-a făcut datoria la Târgu Jiu. „Eu cred că dacă luăm numărul de minute (n.r. 951) comparativ cu numărul de goluri marcate (n.r. 4), cred că mi-am făcut datoria. Sunt convins că dacă aş fi evoluat mai mult aş fi putut să marchez mai multe goluri. Dar asta nu înseamnă că am ceva să-i reproşez cuiva, Doamne fereşte. Eu m-am considerat mereu un fotbalist profesionist. Niciodată nu m-am dus la domnul Grigoraş să-i cer o explicaţie, nici în timpul campionatului, nici după terminarea lui. L-am respectat atât ca antrenor, cât şi ca om. Dacă asta a fost decizia dânsului, nicio problemă. Dar eu cred că atunci când s-a apelat la mine, eu mi-am datoria, cifrele vorbesc de la sine”, e concluzia atacantului adus de la Inter Curtea de Argeş.

951 de minute a jucat Apostu la Pandurii în ultimul sezon şi a reuşit 4 goluri, rezultând o medie de un gol la fiecare 237 de minute jucate.

5 puncte a adus Apostu pandurilor prin cele 4 goluri ale sale. Două în victoria 3 la 1 cu Universitatea Craiova, unul în ultimul minut în 2 la 1 cu FC Braşov şi unul în remiza, 2 la 2 din Ştefan cel Mare cu Dinamo.

GOLURI

1073 de minute are Lemnaru în retur la Pandurii, timp în care a înscris de 3 ori. Media sa e de un gol la 357 de minute. Gorjenii vor să-l cumpere acum definitiv, după ce în retur a fost doar împrumutat de la U Cluj. 1689 de minute a jucat slovenul Jaka Stromajer şi a înscris 6 goluri, adică o medie de un gol la fiecare 281 de minute.

JUCĂTOR

Paul Batin, jucătorul dorit de Pandurii de la CFR Cluj are o medie impresionantă de un gol la fiecare 130 de minute! Batin a înscris de 3 ori pentru clujeni în doar 390 de minute jucate în Gruia.

Vizualizări: 85

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: