Pandurii şi ACS Viitorul vor juca vineri, în etapa de Paşte

FRF a decis să înceapă de vineri meciurile din etapa a şasea a Ligii 2, pentru a da posibilitatea echipelor să dea liber de sărbători jucătorilor. Şi Pandurii şi ACS Viitorul Târgu Jiu vor avea meciuri programate în deplasare în această etapă şi vor juca vineri, de la ora 11:00.

Sărbătorile Pascale nu îi vor mai găsi pe drumuri pe jucătorii celor două echipe din Târgu Jiu. FRF a decis ca meciurile din Liga 2 să se dispute vineri în etapa care era programată de Paşte în play-out, singura excepţie fiind Farul Constanţa – Universitatea Cluj, jocul televizat din play-out în runda dinainte de Paște.

În etapa dinainte de Paște, jocurile sunt mult mai grupate. Vineri, 30 aprilie, de la ora 11:00, se vor desfășura cinci dintre cele șase meciuri, la Recea, București (Metaloglobus), Chiajna, Reșița și Bacău iar sâmbătă, 1 mai, de la ora 12:30, la Constanța are loc Farul – ”U” Cluj, acesta urmând a fi meciul televizat din această etapă.

Pandurii se vor deplasa la Bucureşti în această etapă, pentru meciul cu Metaloglobus iar ACS Viitorul merge la Chiajna, pentru meciul cu Concordia, ambele urmând să se joace vineri, la aceeaşi oră 11:00.

Program etapa 6 Grupa A play-out Liga 2:

vineri, 30 aprilie 2021, ora 11:00

Fotbal Comuna Recea – CSM Slatina

Metaloglobus Bucureşti – Pandurii Târgu Jiu

sâmbătă, 1 mai 2021, ora 12:30

Farul Constanţa – Universitatea Cluj

Ripensia Timișoara stă.

Program etapa 6 Grupa B play-out Liga 2:

vineri, 30 aprilie 2021, ora 11:00

Concordia Chiajna – ACS Viitorul Târgu Jiu

CSM Reșița – SCM Gloria Buzău

Aerostar Bacău – Unirea Slobozia

Petrolul Ploieşti stă.

Vizualizări: 346

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: