Turneu important la Galaţi pentru CSM Târgu Jiu

Baschetbaliştii CSM Târgu Jiu joacă, marți și miercuri, două partide extrem de importante în Liga Națională de Baschet Masculin. În cadrul unui turneu ce se va desfășura la Galați, gorjenii vor întâlni pe CSM Miercurea Ciuc şi CSM Focșani.

Pe parchetul Sălii Sporturilor „Dunărea” se vor confrunta CSM Târgu Jiu, CSM Focșani, CSM Miercurea Ciuc și formația gazdă, CSM Galați.

Echipa pregătită de Jordanco Davitkov va disputa primul meci cu CSM Miercurea Ciuc, marți, 27 aprilie, de la ora 16.00. În cel de al doilea meci, gorjenii se vor duela cu CSM Focșani. meciul este programat pentru miercuri, 28 aprilie, de la ora 16.00. Ambele partide pot fi urmărite LIVE pe FRBTV, canalul de streaming al Federației Române de Baschet. CSM Târgu Jiu a plecat luni spre Galați, acolo unde va încerca să câştige cele două meciuri considerate extrem de importante.

Pivotul sârb al grupării gorjene, Stefan Andrejevic, crede că formația sa  are forța pentru a câștiga cele două confruntări, atât cu Miercurea Ciuc, cât și cu CSM Focșani: „Scopul nostru este să câștigăm ambele jocuri și cred că avem forța necesară pentru a face acest lucru. Vor fi meciuri destul de grele, având în vedere situația din clasament a celor două echipe. pentru noi, este extrem de important să câștigăm primul meci, cel cu Miercurea Ciuc. Cred că nu ar trebui să avem probleme, dacă ne ținem de planul din vestiar și ceea ce am făcut la antrenamente. Cât privește echipa din Focșani, este o echipă bună, dar, așa cum am spus, cred că avem calitate și experiență pentru a câștiga ambele jocuri. În ceea ce privește colaborarea cu noul antrenor, cred că sunt multe de câștigat de la un antrenor cu o astfel de experiență”.

CSM Miercurea Ciuc este ultima clasată din Liga naţională şi are 26 de puncte, în timp ce echipa din Focșani se află pe locul zece, cu 30 de puncte, având cu trei puncte mai mult decât echipa din Târgu Jiu.

Vizualizări: 168

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: