Pandurii a dat o mână de ajutor Ripensiei

Pandurii a ajutat Ripensia să se salveze matematic de la retrogradare după ce au cedat destul de uşor meciul de la Târgu Jiu. Deja retrogradată în Liga 3, echipa din Târgu Jiu a părut lipsită total de motivare la meciul cu timişorenii.

Bănățenii au câștigat fără emoții la Târgu Jiu  şi s-au salvat matematic de la retrogradare, pentru că  nu mai depind de jocul rezultatelor pentru a se salva. Ripensia Timișoara a dispus cu 3-0, de Pandurii, sâmbătă, în etapa a 5-a din play-out și s-a distanțat la patru puncte de contracandidata pentru evitarea retrogradării din Grupa A, Fotbal Comuna Recea.

Practic, meciul de la Târgu Jiu era unul esențial pentru viitorul Ripensiei. Echipa pregătită de Cosmin Petruescu s-a impus însă cu 3-0, fără să forțeze prea mult cu Pandurii, care n-a mai avut practic nicio motivație pe teren. Cu toate acestea, a existat și un moment tensionat în minutul 76, când francezul Maurice Sylla a văzut direct cartonaș roșu, pentru că l-a lovit, cu capul, pe Fridrich, după un fault, care a părut mai mult reciproc, în urma unei intervenții prin alunecare la minge.

Scorul a fost deschis de Mihai Ene, încă din minutul 4, printr-un lob peste portarul Aldescu. Intrat pe teren de câteva momente, Nemanja Sokovic a făcut 2-0, în minutul 66, după ce a reluat în plasă, din 8 metri, balonul respins în față de Aldescu, iar în minutul 74, Mihai Ene a risipit orice emoție, deși nu mai era cazul, cu un șut, de la 25 de metri. S-a încheiat 3-0 și jucătorii Ripensiei au sărbătorit la finalul jocului salvarea de la retrogradare ca şi cum ar fi câştigat campionatul.

Cei de la Pandurii nu au părut deloc să mai aibă motivaţia de a juca, mai ales că ştiu deja de mai mult timp că sunt retrogradaţi.

Vizualizări: 684

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: