Lupuţ, uşurat că a scăpat de acuzaţiile de figuraţie

Antrenorul ACS Viitorul Târgu Jiu este bucuros că echipa sa a marcat un gol mai mult decât una dintre echipele aflate la retrogradare, CSM Reşiţa. Cristian Lupuţ crede că a scăpat de acuzaţiile de noncombat pe care nu numai presa dar şi suporterii le-au făcut la adresa echipei, susţinând că face figuraţie pe teren.  

În acest an, în cele cinci jocuri din sezonul regulat ACS Viitorul a avut golaveraj 6-6, dar în partea a doua a campionatului a fost campionă, mai ales la goluri primite. Echipa a acumulat 38 de puncte (32 din sezonul regulat), şi are un golaveraj 13-14 în cele cinci jocuri disputate în play-out. Numai în meciul cu aproape retrogradate Reşiţa s-au marcat şapte goluri, echipa lui Lupuţ primind trei şi marcând patru. Meciul s-a încheiat cu scorul de 4-3 pentru ACS Viitorul care a complicat și mai mult situația echipei CSM Reșița, aflată pe loc de baraj pentru menținerea în Liga 2.

Casele de pariuri anticipau însă o victorie a oaspeților, care au avut o cotă de doar 1,7, iar gazdele, deși aveau 10 puncte avans față de CSM Reșița, erau creditate cu 4,7 pentru un succes, de aici şi suspiciunile care planau asupra echipei lui Lupuţ.

La finalul partidei, antrenorul și-a felicitat jucătorii pentru prima victorie din play-out la Târgu Jiu, unde pierduseră precedentele partide cu SCM Gloria Buzău (2-4) și Petrolul (1-3). ”Eu tratez fiecare meci la victorie. Am demonstrat acest lucru, în pofida tuturor suspiciunilor care planau asupra acestui meci. Sunt mulțumit că jucătorii s-au autodepășit. Țin să-i felicit pentru atitudine și pentru că au avut reacție, fiindcă am reușit mereu să revenim după ce am primit gol”.

După această victorie ACS  Viitorul s-a apropiat la un punct de liderul Grupei B a play-out-ului, Petrolul, şi va juca vineri, de la ora 11:00, la Concordia Chiajna, în etapa a 6-a, iar în ultima etapă din play-out va sta.

Vizualizări: 393

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: