Pandurii, un punct acasă. „Pentru mine e ca o victorie”

Pandurii Târgu Jiu a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul disputat sâmbătă la Motru cu CS Afumați, din etapa a opta a Ligii a II-a la fotbal. Gorjenii au deschis scorul în min. 31, la primul șut pe spațiul porții, prin Bogdan Dănăricu, iar oaspeții au egalat în min. 77 prin Marian Vlada din lovitură de la 11 metri acordată ușor de arbitrul Cristian Georgescu.

Oaspeţii au dominat clar primul sfert de oră, trimițând de două ori balonul în bară, în minutele 5 şi 13, prin Vlada, respectiv Dedu. Ilfovenii au mai avut o ocazie imensă în minutul 20, când Stanca a respins un șut de la cinci metri. Contrar cursului jocului, gazdele au deschis scorul, spre supărarea antrenorului celor de la Afumați. „Până la primul gol am avut trei – patru ocazii clare. A venit apoi acel gol dintr-o fază care nu spunea nimic”, a spus supărat secundul Cristian Vaida de la CS Afumați.

O fază comentată a fost și cea a loviturii de la 11 metri, ușor acordată de arbitrul partidei. Antrenorul celor de la Pandurii a spus „no comment” când a fost întrebat de arbitraj, dar cel al oaspeților a susținut decizia arbitrului. „A fost un penalti just acordat”, a spus antrenorul secund de la CS Afumaţi, Cristian Vaida.

În ultimul minut al meciului,  la scorul de 1-1, fiecare echipă a avut câte o ratare. Adrian Iencsi a fost mulțumit de rezultat: „Îmi felicit băieții, chiar e un rezultat bun. Pentru mine e ca o victorie, pentru că băieții au avut determinare, la fel cum au avut în toate meciurile, mai ales în cele din deplasare. Probabil că asta e ce putem noi. Numărul de puncte acumulate până acum este unul mulțumitor, vorbim de 12 puncte. Mai devreme sau mai târziu va veni vremea când vom câștiga acasă și când vom pierde afară”.

În schimb, Vaida crede că echipa lui merita victoria: „A fost o partidă cu un ritm bun, dar din păcate noi am pierdut două puncte azi, părerea mea. La câte ocazii am avut, am pierdut două puncte”.

Rezultatele etapei:

Foresta Suceava-CS Mioveni: 2-0

Luceafărul Oradea-Academica Clinceni: 1-1

Ştiinţa Miroslava-AFC Hermannstadt: 1-3

Ripensia Timişoara-Metaloglobus Bucureşti: 4-1

Sportul Snagov- Olimpia Satu Mare: 2-0

Unirea Brăila-FC Argeş: 3-1

Politehnica Timişoata – Baloteşti: 2-0

UTA Arad-Dunărea Călăraşi: 0-1

Vizualizări: 1,054

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: