Pandurii vor în Champions League

În ciuda problemelor financiare majore de la clubul Pandurii, ambiţiile sunt în creştere. Preşedintele clubului Pandurii Târgu Jiu, Narcis Răducan, îşi doreşte ca şi Pandurii să reuşească o calificare în premieră în Champions League: „Este o performanţă imensă pentru Pandurii, ţinând cont de împrejurări. Suntem onoraţi să reprezentăm Gorjul şi Liga 1 în Europa şi facem tot ce ne stă în putinţă ca reprezentarea să fie în Champions League. Le mulţumim celor care ne-au fost alături si-n ceasul al 12-lea rugăm acţionarii clubului să strângă rândurile şi, în frunte cu Complexul Energetic Oltenia, al cărui nume îl purtăm pe tricouri, să fim o reprezentantă puternică a fotbalului românesc în Europa!”.

Pandurii Târgu Jiu a reuşit în acest sezon, în condiţii destul de vitrege pentru performanţă, să se califice din nou în cupele europene. Asta chiar dacă a jucat meciurile de „acasă” în judeţul vecin, fără suporteri, iar în ultima vreme a rămas şi fără terenul pentru antrenament. Mai mult, jucătorii sunt neplătiţi de câteva luni, iar conturile clubului sunt ameninţate permanent de firme care au de recuperat bani.

Pandurii Târgu Jiu a evoluat pentru prima dată în competiţiile europene în anul 2013, când echipa gorjeană s-a calificat în premieră în Europa League şi a evoluat în grupe.

Vizualizări: 1,093

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: