Echipele „Energia” cer bani de la suporteri

Clubul Sportiv Energia a postat un apel pe site-ul oficial, către suporterii care pot ajuta financiar echipa. Jucătorii echipelor de handbal şi baschet rămaşi la echipă, deşi nu şi-au luat salariile, vor măcar să poată face deplasările, pentru a încheia onorabil campionatul.

„Ne-am bucurat împreună alături de echipa de handbal, medaliată cu bronz în Liga Naţională, primul sport de echipă din Gorj care ne-a reprezentat la nivel european, finalistă a Cupei României şi finalistă a Supercupei. Ne-am bucurat şi am fost mândri de performanţele echipei de baschet, medaliată cu bronz în Liga Naţională, câştigătoare a Cupei României şi finalistă a Supercupei. O echipă care a reprezentat cu mândrie în Europa, orașul Târgu-Jiu, județul Gorj si România, cucerind medalia de bronz în EuroChallenge, și care în acest an a ajuns din nou în fazele superioare ale unei competiții europene, în speță în optimile FIBA Europe Cup. Echipa de baschet a fost în ultimii doi ani portstindardul baschetului românesc masculin.

Acum, Clubul Energia Târgu-Jiu traversează clipe extrem de dificile. Datorită situaţiei în care se află clubul, a incertitudinii finanţării din partea CEO, facem apel la suporteri să fie alături de echipele noastre, în număr cât mai mare, indiferent în ce formulă vor juca.

În încercarea de a asigura echipelor sumele necesare pentru a putea continua în competiţiile în care sunt angrenate, până la finalul sezonului, ferind astfel de ruşine un oraş, un judeţ şi chiar o ţară întreagă, pentru că România organizează o grupă de CE la Cluj, iar singura reprezentantă a baschetului românesc în competiţiile europene se retrage, CS Energia Târgu-Jiu pune la dispoziţie doritorilor, persoane fizice şi juridice, un cont pentru donaţii şi sponsorizări.
Lunar, pentru a asigura transparenţa demersului, se va raporta pe site-ul oficial al clubului numele celor care au contribuit, sumele şi felul în care au fost utilizate sumele respective. Numărul contului deschis la Unicredit este: RO31 BACX 0000 0005 6435 4004.

Fie că sunt donaţii, sponsorizări sau contracte de publicitate, orice sumă este binevenită şi pentru acest lucru vă mulţumim!”, este apelul postat pe csenergia.ro.

Vizualizări: 816

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: