Cluburile Pandurii şi Energia rămân şi fără asistenţă medicală

Echipele de fotbal ale Clubului Sportiv Pandurii Târgu Jiu, dar şi cele de handbal şi de baschet ale Clubului Sportiv Energia, riscă să rămână fără asistenţă medicală în timpul jocurilor. Conducerea MedservMin, societatea care asigură aceste servicii, spune că nu şi-a mai primit banii pe prestaţiile din ultimele luni şi anunţă că va lăsa sportivii fără asistenţă medicală.

Societatea MedservMin, al cărei acţionar majoritar este CE Oltenia, a notificat cele două cluburi că în situaţia în care nu vor plăti restanţele de plată aferentele serviciilor medicale prestate în ultimele luni de medici şi asistenţi, vor încheia colaborarea. Directorul unităţii, Gavrilă Pop, spune că nu ar fi vorba de sume foarte mari, dar pentru societatea pe care o conduce acestea reprezintă un venit important. "Probleme vor fi cu Pandurii, cu Energia. I-am atenţionat că nu pot să le mai trimit echipajele, dacă nu pot să-mi plătească, vor pierde meciurile. I-am notificat fiindcă au datorii de câteva luni, de astă vară, neachitate, nu mi le achită. Dacă nu pot să-şi achite nici salariile, nu mi-or plăti mie întâi. Pot să joace, dar să-şi asigure din altă parte. Nu sunt sume foarte mari, de 20-30 mii lei. Dar pentru noi e mult, pentru societatea noastră care este micuţă", a declarat Gavrilă Pop, directorul MedservMin.
Cluburile Pandurii şi Energia sunt dependente de banii proveniţi de la CE Oltenia. Ministrul Energiei a anunţat că societatea CE Oltenia nu mai poate sponsoriza echipa profesionistă de fotbal Pandurii, pentru că înregistrează pierderi. Jucătorii nu şi-au mai luat salariile de câteva luni, înregistrând restanţe chiar şi din luna decembrie 2015.

Vizualizări: 1,689

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: