Pandurul Rasoveanu, în probe la FC Argeş

Jucătorul de 17 ani al celor de la Pandurii Târgu Jiu, Ovidiu Rasoveanu, se află în această perioadă în probe la FC Argeş. Acesta a jucat miercuri în meciul amical pe care echipa lui Ionuţ Badea l-a susţinut cu Unirea Bascov.

FC Argeş a luat la începutul acestui sezon trei jucători de la Pandurii Târgu Jiu, Denis Brânzan, Andrei Blejdea şi Robert Dănescu iar acum îl testează pe juniorul pandurilor Ovidiu Rasoveanu. Acesta a primit voie din partea clubului să se antreneze cu argeşenii, fiind posibil să plece cu echipa pregătită de Ionuţ Badea în cantonamentul din Antalya.
Argeşul a disputat miercuri primul meci amical din acest an şi a înregistrat victorie la limită cu o echipă de Liga 3, Unirea Bascov. Printre ultimele noutăţi aflate sub comanda lui Ionuţ Badea la Piteşti se numără gorjeanul Ovidiu Rasoveanu, internaţional de juniori care a evoluat constant ca titular la Târgu Jiu în meciurile din turul acestui sezon dar şi Fundătureanu şi Dicu. Ovidiu Rasoveanu are 17 ani şi e jucătorul celor de la Pandurii, Fundătureanu e junior din cadrul clubului, iar Dicu vine de la Sporting Piteşti.
FC Argeş a început cu dreptul seria meciurilor amicale din această iarnă. Echipa piteşteană s-a impus cu 1-0, în acest amical disputat pe propriul teren, cu Unirea Bascov, formaţie clasată pe locul 7 în Seria a 3-a a Ligii 3.

Vizualizări: 603

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: