Revenire surpriză la Universitatea Craiova

Fostul internaţional Gheorghe Craioveanu s-a despărţit de puţin timp de olteni dar acum este la un pas de revenirea la Universitatea Craiova. Prin revenirea lui Craioveanu lângă echipă, patronul Mihai Rotaru vrea să se împace cu suporterii olteni.

 Gică Craioveanu este aşteptat joi la sediul grupării din Bănie, acolo unde îl aşteaptă un nou contract de director de imagine,  conform site-ului 3minute.ro. De această dată, însă, fostul atacant ar urma să joace un rol mult mai activ în cadrul clubului. Prin revenirea lui Craioveanu patronul Universităţii Craiova, Mihai Rotaru, are de câştigat în relaţia cu fanii Ştiinţei, extrem de nemulţumiţi după ultimele decizii ale conducerii, în special după plecarea lui Victor Piţurcă.

În vârstă de 51 de ani, Gică Craioveanu a ocupat funcţia de director de imagine la U Craiova încă din 2013, anul reînfiinţării clubului, şi a demisionat la începutul acestui an. "Grande" a luat această decizie în semn de solidaritate cu fostul antrenor al echipei, Victor Piţurcă dar nimeni nu a încercat să îl oprească.

Universitatea Craiova joacă vineri primul meci oficial din 2020, cu Gaz Metan Mediaş, de la ora 20:00.

Vizualizări: 1,526

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: