Cojocaru: Am mulţi jucători în probe şi lucrul acesta dăunează jocului

Pandurii Târgu Jiu a fost învinsă de Viitorul Dăești, scor 1-2, în meciul amical programat miercuri pe terenul sintetic de la Târgu Jiu. Antrenorul Călin Cojocaru s-a declarat nemulţumit de eşecul elevilor săi cărora le-a cerut a atitudine bună în meciurile amicale, dar a recunoscut că e dificil să obţină rezultate cu jucătorii aflaţi în probe.

Pandurii continuă să testeze jucători în meciurile de verificare din această iarnă pentru a-şi putea completa lotul după numeroasele plecări din această iarnă, şi după ce, la finalul anului trecut, antrenorul Călin Cojocaru a mai renunţat la o serie de jucători.

Dacă în prima repriză Pandurii a dominat şi putea să mai înscrie, în repriza a doua a mai primit un gol şi a pierdut jocul. Florin Costea, fostul jucător al Craiovei, a deschis scorul rapid pentru oaspeţi, iar Pandurii a egalat prin reuşita lui Şendroiu, care şi-a mai trecut în cont şi un penalti ratat, pe finalul primei reprize.

După pauză, pe fondul numeroaselor schimbări făcute de antrenorul Cojocaru, care a vrut să vadă la lucru mai mulţi jucători,  Neacșu a adus din nou oaspeţii în avantaj, în minutul 66.

În prima parte a meciului au evoluat jucătorii consacraţi din lotul gorjenilor şi o mare parte din certitudinile pentru partea a doua a sezonului, fiind trimişi pe teren Iovicin, Vasilescu, Ciobanu, Catrici, Cuţitoiu, Cristian Ştefan, Babaua, Pirciu, Şendroiu, Tănăsoiu şi Bodea, după pauză fiind trimişi pe teren şi  Opriţa, Achiriloaei, Zlataric, Gheorghe, Cuţitoiu, Vasilescu, Pape, Peia, Dinu, Cornicioiu, Patrick Popescu Steven Goma şi Korede Adedoyin, ultimii doi, un francez şi un nigerian, fiind şi ultimi jucători aduşi în probe la Pandurii.

Antrenorul Călin Cojocaru s-a declarat nemulţumit de atitudinea elevilor săi, dar şi de rezultat, apreciind că e totuşi greu să obţii rezultate  bune când testezi jucători aflaţi în probe:  “Nu-mi convine că am pierdut. Am spus şi în meciurile trecute, vreau o atitudine bună şi la amicale, şi vreau să le câştigăm, mai ales că jucăm şi cu adversari din ligi inferioare. Am început dezastruos, am luat golul după o gafă în lanţ. După aceea, eu spun că am controlat total prima repriză, ne-am creat şi ocazii, am ratat şi un 11 metri. În a doua repriză am jucat mai modest, nu am mai avut situaţii clare de gol. Dar am mulţi jucători în probe, trebuie să-i văd, şi lucrul acesta dăunează jocului”.

Şi în cel de-al patrulea amical al iernii, tehnicianul gorjenilor a mai avut în probe aţi doi jucători, pe lângă cei existenţi deja în lot,  pe care i-a trimis pe teren în partea a doua a meciului cu Viitorul Dăeşti.

Vizualizări: 654

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: