Pandurul Săpunaru, dorit de noua campioană a României

Pandurul Cristi Săpunaru, la cei 32 de ani ai săi, este prima ţintă a celor de la Astra Giurgiu pentru perioada de transferuri, a anunţat Dani Coman, preşedintele clubului giurgiuvean, la o zi după cucerirea primului titlu din istoria echipei patronate de Ioan Niculae. Mutarea s-ar putea realiza doar dacă Edward Iordănescu nu va continua pe banca tehnică a Pandurii.

Marius Şumudică vrea să întărească Astra Giurgiu pentru Liga Campionilor, fiind condiţia sa pentru a rămâne la echipă. "Eu am primit o ofertă cu 6 zero-uri, dar aş vrea să continui la Astra. Asta nu depinde doar de mine. Dacă ar rămâne şi Găman şi am mai aduce trei jucători de valoare. Este vorba despre unul din ţară şi doi de afară", a anunţat Marius Şumudică, la scurt timp după ce echipa sa a cucerit titlul de campioană.
Fotbalistul din România despre care vorbeşte Şumudică este Cristi Săpunaru, fundaşul de 32 de ani al Pandurilor. Cu evoluţii foarte apreciate în tricoul gorjenilor, fostul căpitan din Giuleşti va fi în lotul României de la EURO 2016, iar la finalul stagiunii va rămâne liber de contract. Prieten atât cu Şumudică, cel care nu a ezitat să se pozeze alături de tricoul lui Săpunaru de la Rapid, după victoria cu Steaua, fostul câştigător al Europa League cu Porto se află în relaţii foarte bune atât cu tehnicianul de 45 de ani, cât şi cu Dani Coman, Daniel Niculae sau Alex Ioniţă, foşti colegi la Rapid, şi ar agrea o mutare la Giurgiu.
Decizia jucătorului depinde însă de ce va face Edi Iordănescu. Săpunaru a ales Pandurii la insistenţele lui Edward Iordănescu, antrenorul gorjenilor cu care are o relaţie specială şi ar dori să rămână la Târgu Jiu dacă şi tehnicianul de 37 de ani va continua pe banca tehnică a echipei: "Am discutat cu Săpunaru, m-a şi sunat, ne-a felicitat, mi l-aş dori foarte mult, pentru că este un jucător extraordinar. Dacă s-ar putea, l-aş vrea de duminică! El mi-a spus că prima variantă este Pandurii, datorită lui Edi Iordănescu s-a dus acolo", a spus Dani Coman, la Digi Sport.

23 - de meciuri a jucat Săpunaru pentru Pandurii în acest sezon.

Vizualizări: 409

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: