Fotografie de final de campionat: Panduri fără bani

Pandurii și-au făcut fotografia de grup la final de campionat la Coloana Infinitului, jucătorii neuitând să le reamintească șefilor că au jucat fără bani în ultimele luni, ceea ce nu i-a făcut însă să nu evolueze pe teren așa cum și-ar fi dorit suporterii, deși așteptările au fost uneori și mai mari.

Meciul pe care Pandurii îl au de disputat în prima zi de Paști cu FC Steaua București poate ajuta echipa lui Marius Șumudică să devină deja campioană dacă gorjenii nu pierd punctele puse în joc. O remiză sau o victorie a elevilor lui Edi Iordănescu contra echipei lui Gigi Becali pot face din Astra campioana actualului campionat, Șumudică spunând deja că a comandat vițel la proțap pentru masa festivă de Paști, el fiind sigur pe un rezultat bun al gorjenilor, care să îi asigure locul I în acest sezon. O victorie a Pandurilor ar ajuta însă și echipa noastră să rămână în lupta pentru locul 2, mai ales că, peste o săptămână, va avea meci decisiv chiar cu Astra, care nu ar mai avea o motivație prea mare pentru a juca la 3 puncte în deplasarea de la Drobeta Turnu Severin. „Am încununa un sezon foarte bun. Am rămâne, matematic, chiar în lupta pentru locul 2. Sigur că nu sunt așteptări foarte mari, fiind ultima etapă. La ASA am văzut că încep jucătorii să rezilieze contractele. Jucăm pentru noi, nu suntem prieteni cu nimeni, nu ne-am dat la o  parte niciunde. Oriunde voi fi eu în viitor, dacă auziți un pont pentru pariu, să fiți siguri că e ceva fals pentru că eu nu îmi risc nici viitorul meu, nici al familiei, nici integritatea numelui, chiar libertatea ca să intru în jocuri de genul acesta. Vom da totul cu Steaua, la fel cum vom face la ultimul joc cu Astra. Dacă vom reuși un rezultat mare o vom face pentru noi”, spune Iordănescu.

Nemulțumit

Acesta s-a declarat ieri nemulțumit de modul în care au fost programate partidele de pe final de campionat, el considerând că adversarul direct al echipei sale, Dinamo, poate fi avantajată de rezultat de duminică. „Noi jucăm duminică, dacă câștigăm, dar și la egal, Astra e matematic campioană. Atunci ce implicare va mai avea în meciul cu Dinamo. Poate trebuiau puse la aceiași oră ca să nu știm unii de alții. Și mie în convenea să joc luni. Sunt lucruri care nu sunt OK, dar, am înțeles, a fost programarea făcută din timp”, a spus Iordănescu, meciul dintre Astra și Dinamo urmând să se dispute după cel dintre FCSB și Pandurii.

Galerie foto



Vizualizări: 767

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: