Iordănescu, amendat cu 40.000 de lei: Poate voi fi arestat la domiciliu!

Antrenorul echipei Pandurii, Edi Iordănescu, a fost suspendat un meci și amendat cu 40.000 de lei, în urma unui incident ce a avut loc la partida din deplasare cu Astra Giurgiu. Conducerea Clubului Sportiv Pandurii Lignitul Târgu Jiu se declară consternată la aflarea deciziei de suspendare a antrenorului Edward Iordănescu, înaintea meciului pe care echipa îl va disputa cu Steaua București, și anunță că va contesta.

La pauza meciului de la Giurgiu, Edi Iordănescu și-a chemat jucătorii în afara stadionului, pentru a le da indicații, deși era suspendat pentru acea partidă.
Pandurii consideră că decizia Comisiei de Disciplină a FRF este surprinzătoare, în condiţiile în care, acelaşi comportament l-au avut şi antrenorii echipelor FC Botoșani, ACS Poli Timișoara sau Viitorul Constanța – cazuri prezentate în mass media. Conducerea spune că şi Laurențiu Reghecampf, aflat în stare de suspendare, a dat indicații jucătorilor săi, în semifinala Cupei României, disputată pe Național Arena, şi acţiunile sale nu au fost fost sancţionate în nici un fel.

“Pe lângă coincidența stranie pe care o aduce decizia de astăzi, asigurând egalitatea pe banca tehnică la partida dintre Steaua și Pandurii Târgu Jiu, considerăm că penalitatea dispusă pentru antrenorul Edward Iordănescu, respectiv 40.000 lei, este una exagerată. Meciul dintre Steaua și Pandurii Tg. Jiu, programat duminică, 1 mai, în etapa a 9-a a play-off-ului din Liga 1, se va disputa cu ambii antrenori în tribună. Laurențiu Reghecampf își va ispăși a doua etapă de suspendare, în timp ce Edi Iordănescu tocmai a primit o nouă sancțiune și va fi, de asemenea, suspendat”, arată CS Pandurii.

 „Nu stiam că provoc atâta panică. Poate, în viitor, voi fi arestat la domiciliu pe perioada jocurilor !”

Edward Iordănescu, antrenor Pandurii

Vizualizări: 463

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: