Parc de agrement în centrul comunei Slivileşti

Localnicii din Slivileşti se vor bucura în scurt timp de un parc de agrement chiar în centrul comunei. Autorităţile locale susţin că locul se adresează atât copiilor, dar şi celorlalţi cetăţeni din comună care pot veni aici să se relaxeze.

Primarul din Slivileşti se baza foarte mult pe rectificarea bugetară pentru a grăbi puţin lucrările la centrul multifuncţional care se construieşte în localitate şi implicit la parcul de agrement din zona acestuia. Din păcate comuna nu a primit niciun leu de această dată, dar cu toate acestea primarul susţine că va face tot posibilul să finalizeze lucrările cât mai repede.

De precizat este faptul că în localitate se lucrează şi la un stadion. "Nu ştiu ce să mai spun de rectificarea asta. Ştiu că s-a făcut la Bucureşti şi nu prea se ştiu problemele de aici, dar aveam nevoie de bani. Lucrez la acel centru multifuncţional din centrul comunei, dar şi la parcul de agrement din jurul lui. Vreau să termin cât mai repede lucrarea pentru că este o investiţie pe care mi-am dorit-o foarte mult. Este un parc atât cu locuri de joacă pentru copii, dar şi pentru părinţii şi bunici. Vor fi foişoare, bănci, mese, spaţii verzi, unde oamenii din comună se pot relaxa", a precizat Sorin Bucurescu.

Primarul din comuna gorjeană Slivileşti ar fi avut nevoie de 500.000 de lei pentru a încheia anul cu bine.

Vizualizări: 1,125

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: