Parc de distracții amenajat în memoria unui tânăr decedat 

Un loc de petrecere a timpului liber, dar și pentru organizarea unor evenimente fericite sau aniversări a fost amenajat la Târgu-Cărbunești în memoria unui tânăr decedat. Inițiativa a fost a părinților tânărului de numai 23 de ani care și-a găsit sfârșitul în urmă cu trei ani.


"Parcul lui Ovidiu" din Târgu-Carbunești este locul unde tânărul își petrecea o mare parte a timpului liber cu prietenii, dar și locul unde a crescut de mic. Familia a decis să-i aducă un omagiu amenajând aici un spațiu unde pot fi organizate gratuit petreceri și întâlniri între prieteni. 

Singura condiție este ca spațiul să fie lăsat curat.


"Povestea acestui parc pleacă de la o întâmplare nefericită. Un tânăr care a copilărit în acest parc și venea aici mereu cu prietenii a decedat în urma cu trei ani. Este vorba de fiul meu și am decis să facem ceva frumos in amintirea lui. Am defrișat zona, am făcut curat și am făcut un foișor, am amenajat vreo trei locuri de campare, am pus coșuri de gunoi, este tras curent electric. Inițiativa a fost a noastră dar au participat la amenajare mulți oameni din Târgu Cărbunești. Parcul este făcut imediat după ce fiul meu a decedat, locația este publică, toți pot să meargă aici gratuit dar rugămintea este să nu lase mizerie sau să distrugă", a declarat Nicu Trușcă.


Ovidiu Trușcă, Ovi, așa cum îi spuneau prietenii, a decedat în urma unui accident de muncă, iar duminică în parcul amenajat în memoria lui se va face o slujbă de pomenire.


Aici este un foișor, fântână, cuptor pentru cei care vor să prepare ceva mâncare, măsuțe, băncuțe și alei.

Galerie foto




Vizualizări: 4,702

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: