Parfumuri pentru bărbați pe care trebuie să le încerci vara aceasta

Parfumul a fost adesea asociat cu armele de care dispuneau femeile pentru a seduce. Cu toate acestea, este utilizat pe scară largă de către bărbați. Înainte de apariția parfumurilor bărbătești, bărbații care doreau să fie parfumați nu prea aveau de ales decât să aleagă apa de colonie Madame's.

Din fericire, vremurile s-au schimbat în anii 1930, când au fost introduse parfumurile de colonie pentru bărbați. Lavanda și vetiverul evocau o eleganță discretă atașată ritualului de bărbierit. Acum există la fel de multe parfumuri pentru bărbați ca și pentru femei. Pentru bărbații care nu vor să se întoarcă în timp, vă propunem mai multe parfumuri bărbătești de top pe care să le descoperiți vara aceasta:

Nautica Voyage

Nautica Voyage este un brand consacrat în industria modei și a parfumurilor. Acest parfum este conceput pentru bărbații care iubesc aventura necunoscutului și pornesc la drum pentru a cuceri ziua. Se simt frunzele verzi proaspete și merele proaspăt tăiate, iar în mijloc se amestecă mimoza, lotusul de apă și elemente acvatice profunde. Baza lemnoasă este un amestec de mușchi, lemn de cedru, mosc și chihlimbar.

Aqua di Gio

Acest parfum Giorgio Armani ne face să visăm la evadare, apă și soare, evocând marea și apa în toată simplitatea și autenticitatea. Se deschide cu o notă de prospețime, bergamotă calabreză, neroli și mandarină verde. Nuanțele acvatice se îmbină cu petale de iasomie, rozmarin, kaki fructat și patchouli indonezian cald pentru a crea un parfum masculin care este atât proaspăt, cât și senzual.

Dior Sauvage

În 2018, Dior a lansat o nouă ediție a Dior Sauvage, original lansat în 2015. În spatele acestui parfum se află Francois Demachy. Noul Dior Sauvage păstrează unele note originale în compoziția sa, cum ar fi bergamota, piperul Sichuan, lavanda și ambroxanul. Toate acestea sunt îmbogățite cu condimente, tonuri calde, orientale de anason stelat, nucșoară și vanilie papua. La bază, Dior Sauvage mai are și vanilie, fiind descrisă ca fiind învăluitoare, suavă, misterioasă și senzuală.

Azzaro Chrome

Acest parfum Azzaro este dedicat bucuriei de a trăi și momentelor autentice. Acesta celebrează valorile de împărtășire care unesc un tată și un fiu. O relație unică pentru o vară fără sfârșit. Acest parfum este construit pe un acord dominant de citrice și mosc. Parfumul evocă prospețimea și vigoarea. Se adaugă o notă acvatică moale, urmată de o notă de bază lemnoasă amestecată cu nuanțe de "ceai".

Montblanc Legend

Acest parfum Montblanc are o aromă masculină foarte clasică, elegantă, atemporală, hotărâtă și cu caracter masculin, unică pentru parfumurile bărbătești. De mai bine de un secol, Montblanc s-a ridicat la vârful excelenței, îmbogățindu-se constant cu noi cuceriri. Inspirație, virtuozitate, vitalitate: legendele se nasc din excepțional. Legenda Montblanc este întruchipată într-un parfum pentru purtător, expresie a unei forțe de caracter. Flaconul preia cele mai emblematice coduri ale casei, cu liniile sale fluide, negru și argintiu, celebra stea Montblanc. Parfumul fougère aromatic seduce cu note de lavandă și citrice în partea de sus, magnetizează cu inima sa florală de iasomie și trandafir și se încheie cu un acord de mușchi de stejar hotărât masculin.

Calvin Klein Eternity

Acest parfum Calvin Klein este lider de mulți ani în SUA în categoria de parfumuri bărbați. Construit pe o bază "fougère", stabilită de lavandă și cumarină dulce. Modernizat prin utilizarea intensă a notelor florale transparente. Un buchet care se combină apoi cu note acvatice, accente fructate și ușoare de lemn de santal. Aceasta este ceea ce îi conferă modernitatea, cunoscută și sub numele de "noua prospețime", adică o prospețime care nu este fructată, moale, curată și durabilă. Parfumurile Calvin Klein au un palmares dovedit. Brandul a dezvoltat parfumuri inovatoare și amețitoare care au un succes inegalabil în întreaga lume.

Lacoste Blanc

Acest parfum Lacoste vă îmbracă pielea cu un parfum ușor și strălucitor. Se deschide cu note de grapefruit, cu o notă de rozmarin și cardamom. Inima este mai florală, exhalând tuberoză mexicană, ylang-ylang și olibanum (tămâie). Frunza de cedru întărește caracterul masculin al parfumului. În urmă, valurile de piele, piele de căprioară și lemn de cedru sunt întărite de o notă de vetiver. Un excelent parfum de vară.

Swiss Army

Acest parfum Swiss Army este conceput pentru a capta esența Alpilor elvețieni cu o eleganță atemporală. Purtați-l pentru a vă afișa cele mai înalte ambiții. Pe cât de răcoritoare, pe atât de elegantă, pentru bărbații clasici cu bun gust. Vârfurile sunt de citrice și note proaspete. La mijloc are levănțică, note aromatice și note picante, iar baza este una solidă, cu note lemnoase.

Indiferent pe care dintre aceste parfumuri bărbătești le alegeți, veți mirosi cu siguranță minunat în această vară. Toate sunt opțiuni perfecte, cu arome proaspete, masculine și cu siguranță veți găsi ceva pe gustul vostru. Oricare din opțiunile de mai sus sunt alegeri atemporale pentru parfumuri bărbătești și au un raport calitate-preț bun.

Vizualizări: 4,570

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: