Pârtii pline la munte

Ultimele ninsori au adus la munte și mai mulți turiști. S-a umplut stațiunea Rânca. Sunt sute de copii în vacanța de schi alături de părinți. Învață să schieze, se distrează în zăpadă și profită atât de vremea bună, cât și de peisajele frumoase de la cota 1.700. 

Pârtia din centrul stațiunii Rânca e arhiplină în aceste zile. Copiii au avut noroc să ningă și să aibă parte de zăpadă proaspătă. Instructorii de schi au avut mult de lucru. „Sunt foarte mulți copii dornici să învețe să schieze. Pârtia e perfectă pentru sporturile de iarnă. A nins. S-a depus un strat de aproape 20 de centimetri de zăpadă. Este vreme bună, se schiază foarte bine și toată lumea profită. Am avut și copii de doi ani la lecții de schi”, a spus Răzvan, instructor de schi. 

Pentru copii, zăpada a fost cea mai mare bucurie. „Eu am învățat să schiez. Am schiat, m-am dat cu sania. Îmi place tare mult”, a spus o elevă. „Mă bucur de câte zile au mai rămas libere. Mai stăm până sâmbătă și nu mă așteptam să găsim atât de multă zăpadă. E ca iarna aici”, a spus o altă elevă.

Și administratorul pârtiilor a avut o veste bună pentru copii. Cei cu vârsta sub 12 ani, care își sărbătoresc ziua de naștere pe pârtie în această săptămână primesc ski pass gratuit.

Vizualizări: 1,135

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: