Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Paste cu sos de vinete

Ai nevoie de:

2 vinete

250 g de paste

100 ml ulei

2-3 căței de usturoi

1 kg roșii

2 linguri bulion

1 legătură busuioc

Piper, sare

Cum pregătești:

Tai vinetele cuburi mici, le sărezi și le lași o oră într-o strecurătoare. Apoi le speli de sare, le lași să se scurgă și le prăjești ușor în ulei. Într-un vas călești usturoiul tocat fin, adaugi roșiile tăiate mărunt, fără semințe lși pieliță. Lași la foc mic până scade sosul. Adaugi verdeața tocată mărunt și vinetele și mai lași câteva minute la foc. Pastele se fierb în apă sărată cu 2 linguri de ulei, le scurgi, le clătești cu apă rece, după care adaugi sosul cald. Poftă bună!

Vizualizări: 1,472

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Bucătărie:

Citește și: