Pasti, supărat: Oricât aș munci, eu sunt batjocorit. M-au tratat ca pe un vierme!

Consilierul municipal PSD Cristian Toader Pasti este foc și pară pe organele de control, după ce i s-a pus în spate o imputare de 30 de mii de lei. Această sumă a fost dispusă de ANAF să fie recuperată de la fostul director al Parcului Industrial din Sadu. Pasti se luptă acum în instanță cu firma pe care a condus-o și susține că a fost hăituit de organele de control. 

Reporter: Cum comentați această situație?

Cristian Toader Pasti: Nu mă poți acuza pe mine pentru că l-am ținut în viață. Eu, acolo, nu am avut de ales decât ca acea entitate să moară sau să o țin în viață până la vremuri mai bune. Acolo sunt 500 de locuri de muncă. Dacă acel parc intra în insolvență, așa cum mi-au cerut niște mari deștepți care au venit în control, dispăreau acele 500 de locuri de muncă și toți plecau în șomaj, în spatele statului român. În loc să producă și noi să le ajutăm, noi mergem și le dăm amendă. Nu am văzut pe nimeni să ne ajute cu ceva. Toți au venit să ne distrugă. Să ne dea în cap. Și-au bătut joc de noi, ca firme, de mine, ca om. O să vedeți. După ce se încheie procesul, voi arăta ce fac niște organe de control care vor să distrugă firme și să distrugă oameni. Sunt liste cu firme și cu oameni care trebuie distruși de organe ale statului.

Rep.: Ce urmează acum? Ați contestat raportul ANAF în instanță?

C.T.P.: Continuăm lupta, dar nu este normal tu, ca organ al statului, să nu ajuți o firmă să angajeze, să plătească impozite și ții morțiș să o închizi să arăți cine ești tu sau pentru că nu-ți place ție culoarea politică a celui care o conduce. Nu știu dacă este interes sau rea voință, am simțit-o pe pielea mea. Voi spune lucruri îngrozitoare după ce se termină judecarea contestației. Este inadmisibil să vii de opt ori în control la Sadu. Nu avem datorii la firme, bugetul local sau salariat, iar tu te iei de mine că am fost incompatibil nu mai știu când, să te interesezi în ce cercuri politice mă învârt eu. După o lună și jumătate, când plec că devin incompatibil, să vii să spui că am făcut tot felul de lucruri... Hârtiile mele cu care dovedeam că am fost nevinovat nu au fost luate în calcul. Le voi arăta instanței.

Rep.: Ce veți face după finalizarea procesului?

C.T.P.: Merg până la capăt. Lucrurile acestea duc la probleme de sănătate, probleme în familie. Eu vin cu hârtie de la Consiliul Județean și Primăria Târgu Jiu în care se spune că nu am fost incompatibil și ei nu le iau în calcul. Oricât aș munci, eu sunt batjocorit. Și-au bătut joc de mine niște indivizi, de la organele de control ale statului. Unii pe care nu i-a dus mintea, cu șase clase, se cred Dumnezeu, pentru că ei cred că au fost oprimați politic. Se uită la tine ca la ultimul vierme.

Vizualizări: 644

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: