Războiul Morega-Jianu, faza pe dosare penale

Războiul dintre primarul din Motru, Gigel Jianu, și viceprimarul Cosmin Morega a ajuns în fază de dosare penale. Jianu a cerut organelor abilitate să verifice modul în care gospodăria lui Morega este luminată de la un stâlp de iluminat public. Morega amenință că îi face plângere penală lui Jianu pentru că i-a adus prejudicii de imagine, spunând într-un interviu la Radio Infinit că va cere și daune morale în civil.

Rep.: Ce vă determină să-i faceți plângere penală primarului din Motru?

Cosmin Morega: Am ales acest lucru pentru a vedea toată lumea răutatea de care dă dovadă domnul primar Jianu. Faptul că dumnealui face anchetă, că dumnealui este organ de cercetare, caută pe toate părțile să ancheteze personal, trimite adrese peste adrese, când nu-i convine răspunsul solicitat face mai multe demersuri, ca să obțină răspunsul pe care l-ar dori. Voi face și plângere penală, cum am mai spus, și vor face și civilă. Mă voi îndrepta împotriva dumnealui și voi cere daune morale pentru tot acest rău, dacă așa consideră dumnealui să procedeze din funcția pe care o are.

Rep.: Plângere penală pentru ce infracțiune?

Cosmin Morega: O să dovedească cei care vor ancheta pentru ce.

Rep.: Considerați că v-a fost afectată imaginea?

Cosmin Morega: Obligatoriu. Acesta a și fost scopul dumnealor și doar-doar s-o găsi ceva, tot timpul caută orice posibilitate să-mi facă rău, un dosar penal, să-mi strice imaginea, să aducă un prejudiciu de imagine și așa mai departe. Toate aceste lucruri nu neapărat că mă afectează pe mine, dar, ca orice om, ca și dumnealui, am și eu familie, am și eu părinți, cred că dumnealor sunt cei mai afectați. Nu cred că i-ar conveni să se uite părinții la o emisiune la care să spună că fură copilul curent.

Rep.: A intrat Florentina Petrișor în consiliu sau nu?

Cosmin Morega: Da, a intrat, și atunci a început domnul primar, parcă era mare apărător al altor partide, căuta motive să nu o valideze în consiliul local. Mai mult, nici la ora asta, ordinul prefectului în original nu se regăsește la consiliul local. Este la domnul primar Gigel Jianu, care îl ține probabil să îl aibă amintire acasă, să doarmă cu el sub cap și nu a fost prezentat consiliului local în original. E foarte grav, pentru că spune în lege că ordinul se păstrează în original la dosarul de ședință al consiliului local. A căutat cu toate forțele să poată să nu o valideze pe această domnișoară în consiliul local. A fost validată și chiar joi este prima ședință a dumneaei în calitate de consilier local. De fapt a doua, că a mai fost una extraordinară.

Vizualizări: 2,270

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: