Patron de terasă, amendat de Poliția Locală

Administratorul unei societăți comerciale din municipiul Târgu Jiu a fost amendat cu zece mii de lei de Poliția Locală, întrucât a edificat o terasă în suprafață de aproximativ 127 mp, fără a deține autorizație de construire.

"Totodată, prin procesul-verbal de constatare și sancționare a contravenției polițiștii locali din cadrul Biroului Protecție Mediu, Disciplina în Construcții și Afișaj Stradal au dispus și măsura de oprire imediată a lucrărilor, în conformitate cu prevederile Legii nr. 50 din 1991 Republicată", a menționat instituția publică.

De asemenea, polițiștii locali din cadrul Biroului Control Comercial au constatat că societatea comercială în cauză deține, la adresa respectivă, și un punct de lucru unde desfășura activități de comerț cu amănuntul al mobilei, al articolelor de iluminat, articole de uz casnic, articole de fierărie, sticlă și al celor pentru vopsit, fără a deține acord de funcționare emis de Primăria Municipiului Târgu Jiu.

"A fost aplicată sancțiune contravențională în valoare de 400 lei, în conformitate cu prevederile Ordonanței de Guvern nr. 99/2000 și s-a dispus suspendarea activității comerciale până la data autorizării", transmite Poliția Locală Târgu Jiu.

Vizualizări: 3,497

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: