S-au urcat beți la volan și au făcut mașinile praf

Un tânăr, de 31 de ani, din comuna gorjeană Turburea, s-a ales cu dosar penal după ce s-a urcat băut la volan și a făcut accident. Avea o alcoolemie de peste 1 la mie. 

El conducea mașina pe DJ 661 Turburea, din direcția Țânțăreni către Turburea, iar într-o curbă la stânga ar fi pierdut controlul volanului, părăsind partea carosabilă și intrând în coliziune cu un alt autoturism, ce era parcat pe partea dreaptă a sensului de mers.

"Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind transportat la spital, pentru recoltarea de mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul, pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența alcoolului", a transmis IPJ Gorj, într-un comunicat de presă. 

Un eveniment similar a avut loc, în weekend, și în Târgu Jiu. Un șofer din comuna Drăguțești, a fost prins în timp ce conducea un autoturism, pe strada Victoriei, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat.

"Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit faptul că tânărul ar fi condus un autoturism, pe DN 66 Romanești, și ar fi fost implicat într-un eveniment rutier, soldat cu pagube materiale, plecând de la fața locului după producerea acestuia", mai notează Poliția.

Vizualizări: 3,527

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: