Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Patru gorjeni, amendați și lăsați fără lemne

Polițiștii din Motru și Novaci au făcut noi controale în trafic. Au tras pe dreapta transportatori de lemne și pe mulți i-au prins pe picior greșit. Au scris amenzi în valoare totală de 15 mii de lei și au confiscat lemne de peste 30 de mii de lei.

Trei bărbați, de 47, 29 și 46 de ani, din comuna Cătunele, Samarinești, respectiv Văgiulești, au fost prinși că în perioada octombrie 2021-martie, au transportat, cu autoutilitarele personale, cantități de material lemnos, care au depășit limita legală, de 20 mc, prevăzută pentru un transportator NON SUMAL. 

Un alt bărbat a fost amendat în Novaci din același motiv. 

"Având în vedere cele constatate, polițiștii au dispus sancționarea contravențională a celor 4 persoane, în conformitate cu prevederile Legii nr.171/2010 Republicată, privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, cu amendă în cuantum de 15.000 de lei, iar ca măsură complementară, cantitatea de aproximativ 142 de mc de material lemnos, în valoare de 34.001 de lei, a fost confiscată valoric", a transmis IPJ Gorj. 

Vizualizări: 2,591

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: