Patru contestaţii la împărţirea ANL-urilor din Motru

Patru motreni au contestat distribuirea locuinţelor ANL din oraş, dat fiind că pe listă au fost rude şi cunoştinţe ale membrilor Consiliului Local şi ai primarului Dorin Hanu. “S-au depus patru contestaţii, s-au analizat şi urmează ca luni să se dea răspuns pentru persoanele respective. Sunt contestaţii care reclamă fie punctajele acordate, sau faptul că unii beneficiari ar mai fi deţinut şi alte locuinţe. Vom analiza”, a declarat Dorin Hanu.

Interesant este că unul dintre contestatari a dat de belea la cea de-a doua verificare. Nici el nu era în regulă. „Unul dintre cei care a făcut contestaţie lucrează la Minprest şi a contestat mai multe adeverinţe de salariu şi când au venit de la ITM să verifice situaţia s-a regăsit şi el pe lista respectivă. I-am şi spus, cum faci măi tu contestaţie, când tu ştii că nu eşti în regulă? A rămas mirat şi mi-a explicat omul că este o greşeală a ITM-ului, care va fi soluţionată, pentru că lucrează cu carte de muncă de peste trei ani“, a mai spus primarul.

Consilierul Elena Vintilescu crede în continuare că distribuirea locuinţelor in blocul ANL a fost o mare greşeală politică. „Modalitatea de lucru pentru acordarea acestor locuinţe nu s-a făcut corect. Întâi te vezi pe listă, după aceea nu mai eşti. Corect era să se studieze fiecare dosar în amănunt, se stabilea punctajul şi apoi să se dea locuinţe. Această toată tevatură nu este morală şi nu este legală, este o lipsă de profesionalism totală“, a spus Elena Vintilescu.

Vizualizări: 115

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: