Apeluri disperate! “Ciprian, întoace-te acasă la părinții tăi”

Apeluri tot mai disperate ale rudelor și prietenilor unui băiat de 15 ani din comuna gorjeană Fărcășești, care a plecat de acară pe 21 martie și nu s-a mai întors. Ciprian Gabriel Gugu nu obișnuia să plece de acasă. “Chiar dacă ți-au greșit cu ceva, întoarce-te acasă”, a scris cineva pe pagina de socializare, în speranța că băiatul va vedea mesajul. “Ciprian, întoarce-te acasă la părinții tăi”, este mesajul unei mătuși care spune că părinții sunt disperați.

Băiatul, elev în clasa a VIII-a, ar fi fost certat de părinți din cauza unei note mici. Mama l-a pedepsit luându-i telefonul mobil și nu l-a lăsat să meargă la fotbal. Băiatul vrea să se înscrie la Liceul Militar.

Rudele fac apel la oameni să distribuie pe paginile de socializare mesajele lor însoțite de fotografia copilului și îi roagă să le dea un semn imediat ce îl văd. “Vă rugăm din tot sufletul, ajutați-ne să îl găsim! Dacă auziți ceva sau știți ceva, ajutați-ne. Orice fel de informație ne poate fi de folos. Dacă l-ați văzut singur sau însoțit de cineva, lăsați-mi un mesaj și spuneți-mi în ce loc l-ați văzut”, scrie o rudă.

Cei care îl văd pe băiat sunt rugați să anunțe cea mai apropiată secție de poliție sau să sune la 112. În momentul plecării de la domiciliu, minorul purta un tricou de culoare roșie cu scris de culoare albă în zona pieptului, pantalon de trening de culoare gri, iar în picioare purta o pereche de papuci din cauciuc de culoare albastră.

Semnalmente: înălţime 1.65 m, greutate de aproximativ 50 de kg, păr şaten, ochii albaștri, faţă ovală, fără a prezenta semne particulare.

În cauză, poliţiştii au dispus punerea minorului în urmărire la nivel naţional.

Vizualizări: 11,735

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: