Paturi pentru două secții de la Spitalul Judeţean

Un TIR de la Kliniken Helfen din Germania a adus, vineri, la Târgu Jiu, paturi, obiecte de mobilier și scaune cu rotile. Este pentru cel de-al patrulea an consecutiv în care Spitalul Județean din Târgu Jiu primește astfel de sprijin. Lucrurile sunt binevenite și vor ajunge în cadrul secțiilor unde este nevoie.

Cele mai multe vor fi instalate la Secțiile Psihiatrie și Pediatrie. „Orice lucru care arată impecabil și într-o stare atât de bună, bineînțeles că este un ajutor. Sunt lucruri utile. Ne ajută să nu mai cheltuim bani din bugetul nostru pentru acestea. Vom încerca să menținem legătura cu asociația din Germania și sperăm să ne sprijine și pe viitor” , a declarat Tiberiu Tătaru, managerul SJU Târgu Jiu.

Nemții au mai trimis și 40 de paturi pentru copii și adulți. „În acest transport, avem 25 de paturi pentru copii, 15 pentru adulți. Șase vor merge la secția de Psihiatrie unde un grup de voluntari a renovat șase saloane. Mai avem niște consumabile medicale, aparatură”, a explicat Cristi Tudor, cel care a intermediat transportul nemților. (M.M.)

Vizualizări: 416

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: