Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Pavel, liber să revină la Primăria Peștișani

Completul de cinci judecători de la Înalta Curte de Casație și Justiție a respins ieri contestația procurorilor la decizia de săptămâna trecută a magistraților prin care primarului Florin Pavel și altor doi inculpați din dosarul său li se elimina orice interdicție pe perioada procesului aflat în derulare la instanța supremă. Decizia respectivă îi dă dreptul edilului să revină în funcția de primar al comunei Peștișani, pentru asta fiind însă nevoie ca Înalta Curte să trimită Prefecturii Gorj o copie a sentinței judecătorești de ieri, fiind foarte posibil ca de săptămâna viitoare comuna natală a lui Brâncuși să aibă din nou o conducere aleasă democratic.

Reamintim că Florin Pavel a fost reales în iunie 2012 pentru al treilea mandat în fruntea localității, a doua zi după ce a depus jurământul procurorul Emil Moța solicitând arestarea sa preventivă. Pavel a fost ulterior ținut în spatele gratiilor mai bine de o jumătate de an, în același dosar mai fiind reținuți și liderul PNL Gorj senatorul Dian Popescu, fratele acestuia, Gabriel, precum și secretarul de stat din Ministerul Finanțelor Dumitru Pârvulescu. Toți au fost trimiși în judecată alături de afaceristul Dan Radu Floarea și de dirigintele de șantier Nicolae Isar pentru că, într-un fel sau altul, ar fi prejudiciat bugetul de stat, fiecare dintre ei declarându-se la vremea respectivă nevinovați.

Vizualizări: 115

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: