Ceasuri de investiție AGS Bijuterie se comandă online și se livrează la adresa indicată

In mod cert ca un ceas Rolex nu isi permite oricine. Bijuteria este etalonul bogatiei si reprezinta zeci de ani de munca. La evenimente, la reuniuni oamenii simt nevoia sa etaleze o parte din bogatia pe care o detin.

Multi reprezentanti de seama ai lumii fotbalului au colectii intregi de ceasuri de lux si bogatia lor este exprimata in acest mod. Ceasurile de lux intra in randul masinilor de lux, a locuintelor si terenurilor.

In prezent, aceste ceasuri cu mecanisme scumpe si performante, cu carcasa si bratara din aur de 18 karate sunt la indemana multor romani pentru ca:

-sunt la reducere de preturi. Pe site-ul Ags Bijuterie sunt produse care costa si cu 1200 de lei mai putin fata de pretul initial.

-se accepta plata in doua transe. De la 5 % pana la 50 % in prima transa cand se plaseaza precomanda si restul la livrare, cand marfa este achitata.

-ceasurile de lux second-hand care au mici urme de purtat se pot vinde la jumatatea pretului initial.

- ceasuri de investitie AGS Bijuterie sunt expuse pe site-ul companiei si pot fi comandate online fara niciun efort.

Produsele comandate online de la aceasta casa de amanet vin in cutiile originale, insotite de acte doveditoare ale autenticitatii si cu certificat de garantie. Profesionistii sunt cei care evalueaza ceasurile, fie ca sunt de vanzare, fie ca doreste cineva sa le cumpere sau sa le amaneteze.

Un Rolex cu bratara de aur rose de 18 karate si cu carcasa din acelasi material inlocuieste cu succes orice alta bijuterie. Este suficient acest ceas purtat la un costum elegant cu o camasa din materiale fine si naturale, cu pantofi din piele fina, naturala si servieta din acelasi material.

Ags Bijuterie livreaza la domiciliu aceste ceasuri de pret ambalate corespunzator in cutia lor si insotite de actul de autenticitate si de certificatul de garantie.

Ceasurile de lux sunt de dama, dar si pentru barbati, iar finetea si valoarea lor le recomanda. Posesorul unei asemenea bijuterii va simti nevoia sa fie la patru ace de cate ori va purta ceasul la incheietura mainii sale.

Carcasa si catarama din aur de 18 karate sporesc valoarea ceasului data de mecanismele sofisticate. Oricui i-ar fi greu sa mearga intr-un magazin de ceasuri cu lichiditati, sa cumpere o asemenea valoare. Persoana respectiva ar putea fi jefuita de bani sau de ceas. Compania prezentata mai sus este una de incredere care isi desfasoara activitatea in Romania de 12 ani si in tot acest timp si-a diversificat serviciile sa fie de folos tuturor clientilor.

Oamenii intra cu incredere pe site de cate ori:

-au bijuterii valoroase si ceasuri de colectie pe care vor sa le amaneteze pentru ca nu se indura sa le instraineze, ci vor un imprumut pe o anumita perioada, garantand cu aceste valori.

-s-au decis sa vanda bijuteriile din aur cu diamante, pe cele din platina sau din argint in acelasi timp cu ceasurile de lux. Sunt momente in care oamenii au nevoie de multi bani si au retinere in a-i imprumuta din banca, mai ales ca detin o avere si ar fi culmea sa se indatoreze din moment ce pot cheltui banii proveniti din vanzarea acestor obiecte de lux.

-au bani pe care doresc sa ii pastreze in siguranta, iar specialistii companiei ii sprijina, oferindu-le informatiile de care au nevoie.

Nu se poate ca peste doi-trei ani sau peste 10 ani ceasul ROLEX

ULYSSE NARDIN MAXI MARINE DIVER 42MM CHRONOGRAPH 18K YELLOW GOLD REF: 8006-102 sa coste mai putin decat suma investita in el fiindca:

-este un ceas automatic;

-carcasa si bratara sunt din aur galben de 18 karate. Impreuna au zeci de grame, mai ales ca bratara este masiva;

-este rezistent la apa, prin urmare poate fi purtat la mana cand ploua sau ninge si se poate inota cu el fara probleme;

-este fabricat in 2013, prin urmare este un ceas tanar care isi va pastra frumusetea mult timp;

-cadranul este iluminat de catre limbi si numere in timpul noptii, aceste aspecte crescand farmecul acestei bijuterii;

-in afara timpului, ceasul indica si data si este prevazut cu cronograf;

Ceasul poate fi vazut la casa de amanet numai cu programare.

Stantele, insemnele producatorului confirma autenticitatea produsului dupa cum si certificatul de autenticitate demonstreaza faptul ca acest ceas de lux este original 100%.

ROLEX GMT-MASTER II 40MM 'PEPSI' JUBILEE FULL BOX&PAPERS 2022 REF: 126710BLRO este nepurtat, desi este comercializat la pret de second-hand si costa cu aproape 2000 de lei mai putin decat a costat initial.

Bratara din otel de calitate superioara face ca aceasta bijuterie sa arate la fel si peste 20 sau 30 de ani si sa poata fi lasata mostenire. Pentru parinte, bunic sau unchi este un motiv de maxima fericire sa stie ca poate lasa copilului sau nepotului un asemenea obiect de lux drept mostenire.

In trecut, asemenea obiecte valoroase erau oferite generatii de-a randul si din respect fata de stramosi, ele nu se instrainau niciodata.

De pe site-ul acestei case de amanet pot fi cumparate si inele de logodna din aur alb sau galben la preturi avantajoase. Un inel din aur alb de 18 karate cu safire costa 4 900 lei si reprezinta un dar de pret, dar si o investitie sigura.

Un inel din aur galben cu trei safire poate fi cumparat cu suma de 1500 de lei, iar INEL DIN AUR GALBEN CU DIAMANTE_58379 are un pret foarte avantajos, putand fi cumparat cu 1700 de lei.

Cea mai ieftina pereche de cercei pentru copii costa mai putin de 290 de lei, dar alegerea se face in functie de gust, nu de pret.

Vizualizări: 546

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: