Cum creezi outfituri cu stil cu ghete de iarnă. Trei idei de ținute cu ghete de damă

Când spui ghete damă te gândeşti la ţinutele urbane cu personalitate pe care le adori. Bineînțeles, nici nu se poate altfel!

Pentru că ghetele sunt soluții create pentru confort şi stare de bine. Sunt extrem de variate atât din punct de vedere estetic, cât şi cromatic. Iar magazinele CCC îţi aduc mai aproape o varietate mare din care să selectezi. Poți alege ghete simple, cu design minimalist, pe care le poți purta la outfituri casual relaxante, sau poți opta pentru ghete iarnă damă tip chelsea cu linii elegante pentru outfiturile smart şi office pe care le îndrăgeşti. Bineînțeles, dacă eşti o persoană dinamică şi iubești ţinutele urbane, poţi alege acele piese cu accesorizare bogată. Ai numeroase soluții şi, fie că vorbim de magazine fizice sau online, ai aceleași prețuri mici. 

Înainte de a dezvălui câteva idei de stil, trebuie să cunoşti câteva aspecte despre cum selectezi cele mai bune ghete de iarnă. Primul detaliu pe care trebuie să-l iei în seamă ține de estetică. Dacă vrei să porţi ghetele la ținute relaxante, ai numeroase opțiuni. Poți alege ghete din piele cu finisaj lucios, ghete cu aspect neted ori ghete realizate din piele întoarsă. Şi pe partea de culoare şi accesorizări ai multe soluții. Poți opta pentru ghete decorate cu ţinte, cu catarame, cu blăniţă moale sau cu şireturi late, ghete roz, galbene, ori bleumarin.

Ghetele pentru ținute office trebuie să fie elegante, să fie creionate în jurul bunului gust. Tipurile brogue şi chelsea sunt cele mai potrivite, dar şi cele minimaliste sunt soluții ideale. 

Cu siguranță vrei să beneficiezi de confort, deci ghetele selectate trebuie să aibă strat termic adecvat, care să asigure stare de bine chiar şi când temperaturile sunt negative. Finisajele trebuie să fie cele mai bune, acestea sunt detalii care denotă calitatea, iar când vrei să faci investiţii sigure în confort şi versatilitate calitatea este importantă. 

Trei idei de ţinute cu ghete damă

• Ghete în ţinute urbane - Ţinutele urbane sunt creionate în jurul genialităţii. Sunt expresive, personale, originale şi te ajută să te pui în valoare. Pentru că spui personalitate, poţi opta acele piese pe care le iubeşti. Fie că sunt decorate cu blăniţă, fie că au şireturi lungi sau culori metalizate ai garanţia că sunt perfecte pentru tine. Poţi purta ghetele preferate cu pantaloni din piele şi pulover cu guler înalt şi beneficiezi de un look tineresc, efervescent. Adaugă paltonul preferat, geanta de umăr şi fesul cu pompon decorativ preferat. Ce zici? Eşti autentică? Te  simţi perfect?

• Ghete în ţinute office - Ţinutele office sunt ceva mai pretențioase. Ghetele selectate trebuie să fie minimaliste, confortabile şi să îţi sporească starea de bine. Trebuie să petreci aproximativ jumătate de zi încălţată, deci aceste constante sunt foarte importante. Şi pe parte de aspect lucrurile sunt delicate. Alege ghetele realizate din piele netedă, lucioasă sau întoarsă cu detalii zero.  Le poţi combina cu pantaloni călduroşi şi cămăşi cambrata. Adaugă un pulover cu decolteu în V sau un cardigan şi vei crea un outfit autentic office de iarnă. Ceasul de mână este în această situaţie accesoriu must-have. 

• Ghete în ţinute casual - Ţinutele casual sunt poate cele mai uşor de realizat. Ai la dispoziţie articole de bază, nelipsite în orice garderobă. Ghete, blugi, hanorace călduroase, sunt doar câteva dintre acestea însă  nu sunt singurele. Poţi potrivi ghetele preferate cu rochii din lână tricotate şi băscuţe romantice, ori cu fuste lungi şi bluze mulate, sau de ce nu  cu salopete lungi. Ai selectat care sunt combinaţiile geniale pe care vrei să le încerci? 

Vizualizări: 1,549

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: