Peisajul neașteptat de care au parte turiștii, la Rânca

Peisaj de iarnă autentică în stațiunea Rânca, din Gorj. A început să ningă, sâmbătă dimineață, spre bucuria sutelor de turiști care au făcut rezervări în zona montană în aceste zile. 

Ninge abundent și s-a depus un strat nou de zăpadă, de câțiva centimetri. "Deși suntem pe 2 aprilie, ninge la Rânca. Și nu, nu e o păcăleală. Ninge ca în decembrie. Pârtia M1 este pregătită. Se va prelungi, așadar, sezonul de schi, până la Paște", anunțat cabanierul Constantin Pănescu. 

Și drumarii au avut de lucru. Au intervenit cu utilajele pentru deszăpezire pe Drumul Național 67C. 

"Pe DN 67C, între k. 22 și 34+800, a început să ningă abundent. Utilajele de deszăpezire acționează cu lamă și material antiderapant. 

În zonele joase, unde se înregistrează ploi, echipele DRDP Craiova monitorizează și acționează, unde este cazul, pentru asigurarea scurgerii apelor de pe partea carosabilă. Vă rugăm să circulați cu atenție și adaptați viteza la condițiile meteo", a fost anunțul drumarilor. 

Până pe 4 aprilie, meteorologii au emis o informare ce vizează întreaga țară. Sunt așteptate ploi în zonele joase, iar, la munte, vor fi ninsori.

Galerie foto





Vizualizări: 2,096

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: