Acuzații la adresa unui primar din Gorj: Vrea să mă umilească

Unul dintre șoferii de pe microbuzul școlar al Primăriei Drăguțești îl acuză pe primarul Dumitru Popescu că i-a dat dispoziție să facă altceva, iar mașina i-a fost luată și predată altui șofer. Angajatul spune că primarul i-a vorbit urât și a vrut să-l ia la bătaie.

Acuzații dure la adresa primarului din Drăguțești, Dumitru Popescu. Nicolae Rafailă, angajat în cadrul primăriei ca șofer pe microbuzul școlar, se arată extrem de nemulțumit privind atitudinea primarului, afirmând că i s-au dat și alte dispoziții, iar mașina i-a fost luată și predată unui alt șofer. Angajatul mai spune și faptul că primarul vrea să-l trimită la curățenie prin comună, deși el este șofer. O altă acuzație din partea salariatului este legată de comportamentul primarului. Acesta spune că Dumitru Popescu i-a vorbit urât și că a sărit la bătaie.

”Eu sunt șofer la Primăria Drăguțești pe mașina școlii. Noi astăzi nu avem școală și m-am rugat să-mi dea și mie liber așa cum i-a dat și colegului meu. Vrea să mă fărâme că nu l-am votat. Mi-a zis să merg să fac curat prin comună, să tund iarba. Îmi aduse o dispoziție. Ii zisei că eu am dat concurs pentru postul de șofer. Microbuzul mi-l luară, îl dădură la altul care este șofer pe utilaj. Problema este că mă înjură, îmi vorbi urât, vru să mă bată, am și martori pe aici. De la șofer, tot în fișa de lucru îmi mai băgară și alte treburi. El vrea să mă umilească. Eu nu accept așa ceva. Mă puseră să semnez un act adițional la fișă, nu fac așa ceva”, a spus Nicolae Rafailă.  

Contactat telefonic, primarul din Drăguțești, Dumitru Popescu, spune că nu există așa ceva și că dispoziții au fost date către toți șoferii.

”Nu i-am luat nicio mașină. Cum să fac așa ceva! Dispoziții am dat la toți șoferii. Am zis că odată cu noul mandat trebuie să schimbăm puțin activitatea instituției. Nici nu am avut contact cu el, am fost plecat. N-am vorbit cu nimeni urât la primărie. Posibil să fie lucruri lansate aiurea”, a spus primarul Popescu.

Bărbatul care acuză spune că se gândește să depună și o plângere împotriva primarului.

Vizualizări: 5,046

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: