Peptan: E cazul ca Ciurel să părăsească ambasada CE Oltenia

Sindicalistul de la Rovinari, Gheorghe Peptan, care a stat cinci zile în greva foamei în faţa sediului CE Oltenia, se află în continuare pe patul de spital. Acesta a cerut demisia managerului complexului, Laurenţiu Ciurel.

Peptan îl consideră vinovat pe Ciurel pentru ceea ce se întâmplă acum în companie, făcând referire la concedierea colectivă a celor 2000 de salariaţi, dar şi perioadele de şomaj tehnic prin care vor trece aproape toţi salariaţii, începând cu această lună. „E cazul ca domnul director general Ciurel să părăsească ambasada Complexul Energetic Oltenia că e un dezastru total ce s-a creat, urmând şomaj tehnic şi alte disponibilizări. Vinovat se face şi dânsul pentru situaţia în care a ajuns complexul. De pe patul de spital chiar îi cer demisia. Felul cum m-a tratat pe timpul grevei, felul cum a comentat situaţia mea. Deci, să fie clar, eu nu negociez angajarea fiicei mele cum a angajat cele 312 persoane cu funcţii pe la alte entităţi din Gorj”, a declarat Gheorghe Peptan.

Peptan a criticat atitudinea colegilor săi, în special a celor de la Sindicatul Mine Energie Oltenia (SMEO), care nu s-au interesat de starea sa de sănătate. Sindicalistul a protestat în faţa companiei pentru că se află pe lista disponibilizaţilor, deşi nu întruneşte condiţiile de pensionare, prezentând în faţa administraţiei 17 revendicări. Peptan a spus că pe lista disponibilizaţilor trebuiau să se afle mai întâi cei care au beneficiat de ordonanţe, cei angajaţi pe pile, dar şi ultimii recrutaţi în companie.

Vizualizări: 139

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: