Percheziţii la Baia de Fier

Poliţiştii vâlceni au efectuat luni două percheziţii domiciliare, pe raza localităţii gorjene Baia de Fier. Un bărbat de 33 de ani s-a ales cu dosar penal pentru furt calificat.

Poliţiştii din Măldăreşti - Vîlcea aveau în lucru un dosar de furt calificat, cu autor necunoscut. Cercetările l-au indicat drept suspect pe tânărul din Baia de Fier, astfel că poliţiştii şi luptători ai Serviciului de Acţiuni Speciale, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu, au efectuat două percheziţii domiciliare, la două locuinţe folosite de persoana bănuită de furt calificat.

Cu ocazia efectuării percheziţiilor domiciliare, s-a reuşit probarea în parte a activităţii infracţionale a bărbatului de 33 de ani, acesta fiind condus la sediul poliţiei în vederea continuării cercetărilor.

Ca urmare a probatoriului administrat în cauză, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu a dispus măsura controlului judiciar faţă de bărbatul din localitatea Baia de Fier, pentru o perioadă de 60 de zile, activităţile de supraveghere urmând a fi realizate de poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Novaci, judeţul Gorj.

Faţă de bărbat se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Vizualizări: 2,316

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: