Percheziții la traficanții de droguri din Tg Jiu

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. din Gorj efectuează în această dimineaţă 20 de percheziţii domiciliare pentru destructurarea unei grupări infracţionale specializată trafic de droguri de risc şi substanţe psihoactive.

La data de 4 decembrie a.c., poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Gorj, sprijiniţi de cei din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean, sub supravegherea unui procuror D.I.I.C.O.T. - B.T. Gorj, efectuează 20 de percheziţii domiciliare, pe raza judeţelor Gorj, Mehedinţi şi municipiul Bucureşti, la mai multe persoane bănuite de trafic de droguri de risc şi substanţe psihoactive.

La activităţi au participat poliţiştii Serviciilor de Combatere a Criminalităţii Organizate Mehedinţi şi Olt, ai Brigăzilor de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti şi Craiova şi jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Gorj.

Din cercetări a reieşit că în perioada 2014 – 2015, cei în cauză, în mod frecvent, se deplasau pe raza municipiilor Craiova, Timişoara şi Bucureşti de unde procurau diferite cantităţi de droguri, pe care ulterior le comercializau pe raza municipiului Târgu Jiu.

Poliţiştii vor pune în aplicare 16 de mandate de aducere, persoanele depistate urmând să fie conduse la sediul D.I.I.C.OT. - B.T. Gorj,  pentru audieri. 

 Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al D.I.P.I.

Sursa: Comunicat de presă

Vizualizări: 159

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: