PRO TV lansează un show de la care se pleacă acasă cu bani

Pro TV se pregătește de lansarea emisiunii tv „Batem palma?”, cel mai nou concurs tv de la care participanții pleacă acasă cu bani. Prezentator va fi un om de televiziune venit de la un trust concurent, Cosmin Seleși, iafr premiera este pe data de 12 decembrie.

Premiera show-ului „Batem palma?”, prezentat de Cosmin Seleși, se apropie iar noul format de la PRO TV este unul în care doar norocul și intuiția sunt cele care fac diferența dintre concurenți. Este practic o emisiune la care, răspunzând la o întrebare, aparent simplă, ai putea obține o sumă importantă de bani.  „PRO TV prezintă un format care testează norocul și intuiția concurenților. Emisiunea Batem Palma? îl are ca prezentator pe îndrăgitul om de televiziune, Cosmin Seleși. Scopul fiecărei ediții este ca un concurent să plece acasă cu o sumă cât mai mare, deschizând pe parcurs 24 de cutii misterioase existente în joc. Sumele variază și în funcție de prestația concurentului pe parcursul show-ului. Un alt element surpriză este banca. Parcursul unui concurent se încheie în momentul în care acesta alege să bată palma și acceptă una dintre ofertele băncii”, a anunțat trustul PRO în prezentarea oficială a noului show care se așteaptă să se bucure de mare succes.

Mai sunt doar câteva zile până când concurenții, dar mai ales telespectatorii, se vor putea bucura de luni până vineri, de la ora 18:00, de un show despre care realizatorii spun că nu trebuie ratat.

Cosmin Seleși este convins că telespectatorii se vor bucura la maximum de noul show: „Am așteptat mult timp acest moment să vă pot spune că au mai rămas doar câteva zile și ne vedem! Sunt foarte încântat că vom fi alături de cei de acasă de luni până vineri și sper să vă aducem relaxarea atât de necesară după o zi încărcată. Veți face cunoștință cu niște concurenți extraordinari și am siguranța că îi veți îndrăgi din prima clipă. Despre Batem Palma? vă mai spun doar atât: o să vă treacă prin toate emoțiile și o să vă lase cu un zâmbet larg pe față. Ne vedem pe 12 decembrie!”

Vizualizări: 2,093

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: