Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Perchezitii la traficanţii de ţigări

Polițiștii gorjeni efectuează 10 percheziții domiciliare la contrabandiștii cu țigarete din Gorj, Mehedinți și Teleorman. 17.000 de țigarete ce proveneau din contrabandă, au fost descoperite în autoturismul unui bărbat din Drobeta Turnu Severin.

La această oră, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecători Târgu Jiu, efectuează 10 percheziții domiciliare în județele Gorj, Mehedinți și Teleorman, la persoane bănuite de contrabandă cu țigarete.

De asemenea, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, a fost organizat un flagrant în trafic în zona punctului de trecere a frontierei Porțile de Fier, unde un bărbat din Drobeta Turnu Severin, a fost identificat transportând aproximativ 17.000 de țigarete ce păreau a proveni din contrabandă.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că, în perioada aprilie – mai a.c., cei în cauză ar fi constituit un grup infracțional prin care distribuiau în județul Gorj, țigarete de contrabandă achiziționate din străinătate.

12 persoane urmează a fi aduse pentru audieri la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj.
Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 929

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: