Performanţa sportivilor din Mătăsari, răsplătită de autorităţi

Sportivii din cadrul Asociației Sportive Minerul II Mătăsari obțin rezultate remarcabile în ultima perioadă, atât juniorii, cât și seniorii. Cea mai recentă victorie a lor a fost înregistrată sâmbătă, 17 septembrie, când au învins echipele locale de la Rovinari. Autorităţile locale din Mătăsari îi premiază pe sportivi pentru fiecare victorie, fie că este pe teren propriu sau în deplasare.

Juniorii din cadrul Asociaţiei Sportive Minerul II Mătăsari au reușit să obţină locul III în Liga Juniori A1 din Campionatul Județean Gorj în cadrul ediţiei 2015-2016. Și fotbaliștii de la echipa de seniori, care evoluează în liga a IV-a înregistrează rezultate notabile. La confruntarea pe care au avut-o sâmbătă pe teren propriu au reușit să învingă echipa din Rovinari cu scorul de 2-0. Juniorii au reușit însă să învingă micii fotbaliști din Rovinari cu scorul 8-1. Autoritățile locale din Mătăsari îi stimulează pe sportivii din localitate și îi premiază de fiecare dată când ies învingători în competiții. Pentru o victorie acasă fiecare jucător primește din partea primăriei și a Consiliului Local 50 de lei iar pentru o victorie în deplasare suma de 100 de lei. Autoritățile locale le asigură și bazele sportive pentru antrenamente și competițiile sportive. "Încercăm să suținem sportivii Minerul II Mătăsari în continuare, pentru că este singura activitatea sportivă rămasă la nivel de localitate, după ce s-a desființat Minerul Jilț Mătăsari, care evolua în divizia C. Minerul Jilț Mătăsari, sponsorizată în trecut de sindicate și CE Oltenia, avea și alte activități sportive în afară de fotbal, box și altele", a declarat Gheorghe Gașpăr, primarul comunei Mătăsari.

 BANI

Anual administraţia locală sprijină echipele de fotbal de juniori și seniori cu sume cuprinse între 50 mii lei și 60 mii lei.           

Galerie foto



Vizualizări: 797

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: