Pericol pentru șoferi: cai lăsați liberi pe stradă!

Mai mulți cai, lăsați nesupravegheați, au fost văzuți în zona de centură a municipiului Târgu Jiu. Fotografia a fost postată pe o pagină de Facebook, tocmai pentru a-i avertiza pe șoferii care tranzitează zona.


Nu de puține ori proprietarii cabalinelor au fost aspru sancționați de polițiștii locali pentru că și-au lăsat animalele nesupravegheate. În plus, aceștia riscă să rămână chiar și fără cai.

"Potrivit unei hotărâri a consiliului local, se sancționează cu amendă de la 100 la 500 lei următoarele fapte: lăsarea animalelor la pășunat, supravegheate sau nesupravegheate, pe terenurile unde sunt culturi agricole; pășunatul cailor nepriponiți, pe terenuri aflate în vecinătatea arterelor de circulație (drumuri publice) sau a terenurilor cultivate neîmprejmuite, indiferent de proprietar, astfel încât să existe pericolul ca animalele să poată ajunge în zonele menționate; pășunatul fără acceptul proprietarului terenului, indiferent de felul culturii", au transmis de fiecare dată reprezentanții Poliției Locale Târgu Jiu.

Vizualizări: 1,096

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: