Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Pericol pentru șoferi: cai lăsați liberi pe stradă!

Mai mulți cai, lăsați nesupravegheați, au fost văzuți în zona de centură a municipiului Târgu Jiu. Fotografia a fost postată pe o pagină de Facebook, tocmai pentru a-i avertiza pe șoferii care tranzitează zona.


Nu de puține ori proprietarii cabalinelor au fost aspru sancționați de polițiștii locali pentru că și-au lăsat animalele nesupravegheate. În plus, aceștia riscă să rămână chiar și fără cai.

"Potrivit unei hotărâri a consiliului local, se sancționează cu amendă de la 100 la 500 lei următoarele fapte: lăsarea animalelor la pășunat, supravegheate sau nesupravegheate, pe terenurile unde sunt culturi agricole; pășunatul cailor nepriponiți, pe terenuri aflate în vecinătatea arterelor de circulație (drumuri publice) sau a terenurilor cultivate neîmprejmuite, indiferent de proprietar, astfel încât să existe pericolul ca animalele să poată ajunge în zonele menționate; pășunatul fără acceptul proprietarului terenului, indiferent de felul culturii", au transmis de fiecare dată reprezentanții Poliției Locale Târgu Jiu.

Vizualizări: 1,048

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: