Servicii funerare sector 5 de calitate premium

Omul este cea mai pretioase fiinta din univers, de aceea merita toata pretuirea atat in timpul vietii, cat si cand este mort si se impune ca trupul sau sa beneficieze de ingijire atenta pentru inmormantare.

Cat este in viata si se poate misca si actiona, omul se ingrijeste singur sa arate decent si sa se prezinte impecabil in societate. Singur se spala, se barbiereste, isi aranjeaza parul si isi pune haine curate. Orice aparitie a unei persoane in societate reprezinta un act de responsabilitate. Ea se va stradui sa arate bine pentru starea personala de multumire, dar si pentru confortul celor din jur.

Lucrurile se schimba cand persoana respectiva a murit si nu mai poate avea grija de aspectul ei. Imaginea finala a acesteia tine de modul in care apartinatorul isi face datoria. Poate ca apartinatorul nu se pricepe sa aranjeze un om mort, dar exista specialisti care fac acest lucru cu profesionalism si promptitudine, tot ce au de facut este sa solicite un pachet de servicii funerare Sector 5 firmei cu program non-stop Funerare.ro.

Pentru ca trupul care suporta durerile mortii transpira abundent, elimina ultimele urme de viata sub diferite forme, dupa preluarea din locul in care a survenit decesul si constatarea decesului de catre medic, decedatul trebuie spalat bine cu sapun si sampon special. Profesionistii insista asupra fiecarei parti a corpului cu jet de apa, cu burete special ca pielea sa ramana perfect curata. Nu este o munca deloc usoara, fiindca insasi prezenta unui trup lipsit de viata genereaza o atmosfera apasatoare. Chiar si soferii au declarat ca au fost marcati de chipurile anumitor decedati pe care i-au transportat la cimitir si ca dupa inmormantare i-au visat.

Cand trupul este curat se poate face imbalsamarea responsabila pentru a se asigura conservarea perfecta a acestuia timp de 3-4 zile, cat este tinut la capela. Imbalsamarea ajuta trupul lipsit de viata sa se mentina in forma: sa aiba un aspect decent si in acelasi timp sa nu se simta niciun miros dubios in timpul priveghiilor, dar nici in ziua inmormantarii.

Imbracarea este urmata de cosmetizare ca mortul sa nu aiba culoarea aceea care sperie si starneste multa mila, iar fardurile sa nu se ia pe haine. Vremea in care felul in care arata mortul nu interesa pe nimeni a apus. In memoria acestuia, pentru tot ce a facut in viata sa si in numele frumusetii din timpul vietii, se impune sa se solicite cosmetizarea cu produse speciale care rezista in cele 3 zile de priveghi.

In acest fel, lumea care va veni sa il vada nu se va speria, va indrazni sa se uite in sicriu si sa isi ia la revedere de la decedat.

Cosmetizarea discreta, decenta se impune sa fie facuta in cazul:

-mortilor din cauze violente in care fata decedatului este tumefiata si plina de rani;

- in care bolnavul a suferit ani multi de o boala chinuitoare si este de nerecunoscut;

-decedatul a fost o frumusete in timpul vietii si trebuie sa ramana in imaginatiile tuturor in acest mod.

Decedatul este protagonistul ceremoniei de inmormantare, iar cinstea sau rusinea revine, dupa caz, apartinatorilor.

Participantii la priveghi se uita la sicriu si la persoana care se afla in el, fiindca de aceea au venit la capela sau la domiciliul decedatului.

Ei nu trebuie sa vada niciodata un sicriu saracacios si un mort neingrijit!

Fiecare persoana care a lucrat, a adus pe lume copii si i-a crescut oferindu-le ce este mai bun merita un sicriu din lemn bun, care sa arate frumos, prevazut cu manere pentru ca manipularea sa fie mult mai usoara.

De asemenea, fiecare persoana care isi ia din timpul pretios cateva ore sa il conduca pe decedat pe ultimul drum si sa fie alaturi de familia indoliata merita sa fie invitata la parastas, iar daca invoca lipsa timpului, sa primeasca un pachet cu alimente in memoria decedatului si ca semn de multumire pentru participarea la ceremonie.

In multe dintre pachetele complete de servicii funerare sunt incluse 12 pachetele cu alimente, iar familia indurerata poate solicita mai multe, in functie de numarul de participanti la inmormantare.

Nu se va face sub nicio forma diferente intre cei care au venit la inmormantare.

Mortul este protagonistul, sicriul este analizat atent, dar si amenajarea corespunzatoare a mormantului si transportul funerar sunt aspecte importante de care apartinatorul trebuie sa tina seama.

Funerare.ro are o flota funerara alcatuita din masini stralucitor de curate, care sunt in perfecta stare si sunt conduse de soferi atenti la trafic, dar atenti si la dorintele apartinatorilor.

Moartea este dureroasa, strica echilibrul vietii si paseaza intreaga responsabilitate a organizarii pe umerii familiei indoliate. La randul lor, apartinatorii pot transfera responsabilitatile asupra unei firme care de 15 ani se ocupa de organizarea inmormantarilor, incinerarilor si repatrierilor impecabil, avand un parcurs impresionant.

Firma are colaboratori si parteneri puternici si este capabila sa puna la dispozitia familiei luate prin surprindere de decesul unui membru un loc de veci, sa asigure meniul pentru parastas si aducerea mancarii la domicilui sau intr-o alta sala inchiriata

Este bine cand familia isi ia timp sa isi revina din soc, sa stea la capela langa defunct sa isi pregateasca si trupul si sufletul de doliu si de ziua despartirii definitive.

Inmormantarea marcheaza despartirea definitiva de cel iubit si este unul dintre cele mai dureroase momente ale vietii.

Apartinatorul are datorii sacre fata de defunct si pentru ca nu le poate indeplini singur, sa solicite ajutor specializat de la oameni care se ocupa de organizarea inmormantarilor de peste 15 ani.

Vizualizări: 308

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: