Pesediștii gorjeni, pe biciclete în ”Vinerea Verde”

PSD Gorj a marcat, astăzi, ”Vinerea Verde”, ocazie cu care zeci de membri ai organizației județene de seniori și tineret au participat la o acțiune care a avut drept scop încurajarea folosirii mijloacelor de transport eco, în defavoarea autoturismelor poluante.

„Într-un oraș sufocat de trafic și poluare, precum Municipiul Târgu Jiu, prin puterea exemplului, PSD Gorj se implică activ în acțiuni care încurajează utilizarea transportului alternativ, în scopul reducerii poluării și implicit, a emisiilor de carbon din oraș. Social democrații gorjeni au renunțat la mașini și au ales ca mijloc de transport bicicletele. Astfel, vom avea un mediu înconjurător mai curat, dar și un organism mai sănătos“, a transmis organizația într-un comunicat.

”Este foarte important să avem grijă de mediul înconjurător, iar PSD a înțeles clar acest lucru. Doar prin eforturi susținute și concertate putem schimba lucrurile în bine. Prin această acțiune ne propunem să tragem un semnal de alarmă și să demonstrăm că ne putem implica pentru natură, așa cum și natura ne întoarce înzecit binele. Viziunea PSD este aceea a unei Românii care are grijă de mediul înconjurător, de pădurile sale, asigură resurse și găsește soluții pentru curățenia localităților, pentru transformarea economiei și reducerea/eliminarea poluării”, a declarat Mihai Weber, președintele PSD Gorj.

La nivel național, mii de membri și simpatizanți PSD s-au implicat în această acțiune.

Galerie foto
Vizualizări: 800

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: