Peste 400 de lămpi montate într-o comună din Gorj. Economii la facturi!

O investiție importanță și utilă se realizează în comuna Bălănești, cu finanțare de la Agenția Fondului de Mediu. Este vorba de modernizarea sistemului de iluminat public, care va aduce și economii considerabile la plata facturilor.

Valoarea totală a investiției se ridică la aproximativ 1.000.000 de lei, din care primăria va asigura o cofinanțare de 10% din bugetul local. Nu mai puțin de 400 de lămpi moderne se vor monta în toată comuna.

”Am început  lucrările de reabilitare și modernizare la sistemului de iluminat public. S-au pus deja lămpile economice în satele Ohaba și Glodeni și urmează satele Bota, Voiteștii din Deal, Cânepești și Voiteștii din Vale și 90 % din comună va fi acoperită. Este vorba de un proiect depus în urmă cu doi ani pentru care s-a găsit acum finanțare. O să facem un alt proiect pentru satul Blidari și alte câteva ulițe. Vreau să vă spun că această investiție este foarte necesară pentru că noi avem un iluminat vechi și avem va fi unul modern și economic, iar becurile vor fi din stâlp în stâlp. O să reducem și consumul de energie și o să avem și facturi mult mai mici”, a declarat primarul din Bălănești, Ovidiu Pungan.

Vizualizări: 3,288

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: