Peste șapte sute de job-uri puse la dispoziția gorjenilor

Gorjenii care își caută un loc de muncă sunt invitați la Bursa locurilor de muncă. Evenimentul va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni, în Campusul studențesc din cadrul Universității “Constantin Brâncuși”, din Târgu Jiu. angajatorii care au confirmat prezența la eveniment au anunțat că pun la dispoziția gorjenilor peste șapte sute de locuri de muncă.

Bursa locurilor de muncă va începe vineri, de la ora 10. „După doi ani de pandemie, reluăm tradiția organizării acțiunilor de tip Bursa locurilor de muncă. vineri, 20 mai, de la ora 10, în Campusul studențesc al UCB, din Debarcader, organizăm Bursa Generală a Locurilor de Muncă. Așteptăm atât angajatorii care oferă locuri de muncă, cât și șomerii și persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă să participe pentru că au posibilitatea să stea față în față pentru a discuta, a negocia, a stabili un interviu sau pentru a participa la o probă de lucru”, a declarat Romeo Chiriac, directorul AJOFM Gorj.

Peste 50 de angajatori din județ și-au confirmat prezența la acest eveniment. Aceștia oferă 723 de locuri de muncă gorjenilor interesați de un job. Se caută, în mare parte, muncitori necalificați, electricieni, zidari, agenți de vânzări ori lăcătuși mecanici. 45 de job-uri sunt destinate celor cu studii superioare.

La Bursa locurilor de muncă, sunt așteptați inclusiv cetățeni ucraineni care vor să lucreze în Gorj. “Cel puțin jumătate dintre participanții la edițiile anterioare au fost încadrați. Vom avea un stand cu formarea profesională, unde putem face înscrieri pentru formarea profesională, un stand cu locuri de muncă în străinătate și un stand pentru persoanele din Ucraina, dacă vin și ni se adresează. Avem pliante cu facilitățile de care pot beneficia și va participa și o grupă de deținuți de la Penitenciarul Târgu Jiu, care vor veni însoțiți de cadrele de la Penitenciar”, a mai explicat Chiriac.

Vizualizări: 4,570

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: