O mare de oameni în Piața Prefecturii

O mare de adolescenți a inundat Piața Prefecturii din municipiul Târgu Jiu! Miercuri seara, de la ora 19:00 a început concursul „Miss Boboc 2022”, care i-a avut în centrul atenției pe tinerii din învățământul liceal târgujian. Elevi, cadre didactice și părinți au fost prezenți să-și susțină favoriții, totul într-o atmosferă dominată de tinerețe și voie bună.

Miss Boboc nu a mai fost organizat într-un asemenea cadru festiv de doi ani, din cauza pandemiei. Pentru a marca totuși momentul, în 2020 și 2021, lor le-a fost pregătit un eveniment special pe stadionul din municipiul Tg Jiu, cu respectarea normelor de distanțare socială.

Tot miercuri seara, echipa de handbal, senioare, a CSM Târgu Jiu a urcat pe scena din centrul municipiului pentru a oferi mingi cu autografe spectatorilor. Fetele au reușit  performanța remarcabilă de a promova în una din cele mai puternice ligi ale Europei - Ligă Florilor.

Atmosfera a devenit cu adevărat incendiară în momentul în care Smiley a urcat pe scenă. Artistul este unul dintre invitații mult așteptați în municipiul Tg Jiu cu ocazia Zilelor Orașului. Minute în șir, tinerii și nu numai, au fredonat cele mai îndrăgite piese ale cântărețului.

Galerie foto






Vizualizări: 2,070

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: