Petre Grigoraş revine în oraş

Petre Grigoraş va începe cel de-al treilea mandat pe banca Pandurii Târgu Jiu. Deşi a fost găsit un antrenor pentru Pandurii, problemele financiare nu au putut fi rezolvate.

Preşedintele clubului Pandurii Târgu Jiu, Narcis Răducan, a confirmat semnarea unui acord."Am un acord verbal cu Grig (n.red. Petre Grigoraş) şi probabil că în două zile ne vedem în Slovenia. În perioade dificile ne întoarcem la origini şi, în cazul nostru, la fotbalul spectacol. Sperăm să se concretizeze negocierea". Grigoraş pare încântat de revenirea la Târgu Jiu. "Am mai lucrat o dată cu Narcis Răducan, ne-am înţeles foarte bine. Cunosc oraşul, cunosc jucătorii, Pandurii a devenit în ultimii ani o echipă redutabilă în România", a declarat Grigoraş la Digi Sport Matinal.
Obiectivul lui Grigoraş
Vicecampion al României cu Pandurii în 2013, Grigoraş are şi acum gânduri mari cu gorjenii, în ciuda iminentelor plecări ale lui Hora şi Săpunaru. Gruparea din Târgu Jiu a încheiat pe podium ultimul sezon şi va juca în preliminariile Europa League. "Ştiţi foarte bine că traseul din Europa e destul de greu, dar cu toţii ne dorim să intrăm în grupe. Nimic nu e imposibil. Legat de lot, o să discut mai multe detalii cu Narcis mâine după-amiază. Sunt convins că vom completa lotul cu jucători de valori apropiate. Ştim ce jucători au plecat de la Pandurii în această vară. Trebuie să fim inspiraţi şi până începe campionatul să avem un lot competitiv. Am vorbit cu Narcis, am fost de acord cu propunerea lui, celelalte detalii le vom discuta faţă în faţă", a mai spus Petre Grigoraş.
Deşi a fost găsit un antrenor pentru Pandurii, problemele financiare nu au putut fi rezolvate. Primarul Florin Cârciumaru consideră că trebuie insistat mai mult la minister şi la Consiliul de Supraveghere pentru ca CEO să continue finanţarea. „Trebuie să insistăm să discutăm cu actuala conducere a complexului, dar mai mult, trebuie să discutăm la nivel de ministru, de Consiliu de Supraveghere pentru că lucrurile acolo sunt stopate în ceea ce priveşte finanţarea activităţii sportive din Gorj”, a precizat Cârciumaru.

Vizualizări: 617

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: