Răducan, posibililor antrenori: Nu avem bani, dar ne-am calificat!

Narcis Răducan este în continuare în căutarea unui antrenor pentru CS Pandurii, după ce Mircea Rednic a declinat oferta. Deși Răducan anunțase că va avea un principal în două zile, de atunci a trecut aproape o săptămână și nu are un contract semnat. Jucătorii au plecat în cantonament în Slovenia, fără antrenor. Răducan spune că Pandurii are avantajul calificării, chiar dacă sunt probleme cu banii.
Narcis Răducan susține că are variante de antrenor din străinătate, după ce discuția cu Mircea Rednic a picat. „Există o arie de 4-5 antrenori foarte interesanţi, cu performanţe în Europa, şi va trebui să aleg unul dintre ei. Cu doi dintre ei mă voi întâlni zilele următoare şi preconizez ca cel târziu la începutul săptămânii viitoare să îl avem pe noul antrenor deja în mijlocul nostru, pentru că intrăm în criză de timp şi echipa trebuie să îşi urmeze traiectoria cu un antrenor stabil. Cel mai probabil va fi un antrenor străin, dar dacă apare ceva de ultima oră, un nume interesant din România, sigur că îl vom accesa. Dar în principiu este vorba de un antrenor străin, un antrenor cu performanţe, aş dori un antrenor care are personalitate”.
Președintele Pandurii spune că este greu să aducă un antrenor pentru că trebuie să le spună de la început că sunt probleme cu banii. „E adevărat că nu este simplu să îi conving, pentru că am decis să le spun de la început care sunt lucrurile bune, dar şi lucrurile mai puţin bune, pentru că voi lucra cu el şi în astfel de situaţii este bine să fiu cât mai transparent”.
El speră că antrenorii cu care va sta de vorbă să fie atrași de calificarea în Europa League. „Principalul avantaj pentru noi este că suntem calificaţi în Europa League şi este foarte clar acum că prin intermediul internetului poţi afla informaţii din orice loc din lume, mai ales dintr-o ţară din comunitatea europeană, iar mirajul acesta de a fi chiar şi pentru un tur preliminar în Europa League şi în vizorul lumii fotbalistice contează mult”.

Vizualizări: 750

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: